ZA NJEN 42. ROĐENDAN

Sad je i službeno: Katie Holmes i Emilio Vitolo potvrdili ljubav na društvenim mrežama

18.12.2020 u 23:00

Bionic
Reading

Ako ikom nije bilo do sada jasno što znači držanje za ruke i ljubakanje po ulicama New Yorka, koji su nam proteklih nekoliko mjeseci servirali Katie Holmes i njen novi dečko Emilio Vitolo Jr., više nema razloga za zbunjenost

Fotografija koju je na svom Instagramu povodom Katienog 42. rođendana objavio Vitolo, a potom i glumica u svom Storyju, odagnat će svaku sumnju i može se smatrati prvim javnim priznanjem njihove ljubavne veze.

Na crno-bijeloj fotografiji Katie sjedi Vitolu u krilu i dok se okreće prema njemu niti jedno ne mogu sakriti osmijehe i sreću na licu.

'Najnevjerojatnija, najljubaznija, najljepša osoba', piše uz fotografiju 33-godišnji kuhar, dodaje emotikon srca pa nastavlja: 'Svaki put kad ti vidim lice, nasmiješim se. Sretan rođendan. Volim te!'.

Holmes i Vitolo su prvi put romantično povezani početkom rujna kad su primjećeni na izlasku u njegovom obiteljskom restoranu Emilio's Ballato.

Otada ih se moglo vidjeti kako držeći se za ruke šetaju po raznim dijelovima New Yorka, a svoju vezu i izljeve nježnosti nisu nimalo krili.

  • +11
Katie Holmes i Emilio Vitolo Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Emilio je vrlo šarmantan i koketan. Nije teško zaključiti kako je Katie pala na njega. Čini se da ga jako voli. Cijeli dan mu šalje poruke, a Emiliu se to sviđa', rekao je izvor za časopis People.

Mladi kuhar radi u očevom restoranu Emilio's Ballato, omiljenom među slavnima. Emilio Vitolo stariji kupio ga je ranih devedesetih i vodi ga njegova obitelj.

'To je obveza od sedam dana u tjednu. Ako želite raditi u restoranu kako treba, uvijek morate biti tamo', rekao je jednom prilikom Vitolo za časopis InStyle.

Katie Holmes je bila u braku s Tomo Cruiseom i s njim dobila kći Suri (14), a prošle je godine prekinula svoju vezu s glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je bila nekoliko godina.