NIJE IMUNA NA TRENDOVE

Zna kako ju učiniti elegantnom: Katie Holmes pokleknula pred hit jaknom sezone

11.12.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Uz rusku ljepoticu Irinu Shayk i američku ikonu stila Oliviju Palermo, street style scenom New Yorka posljednjih mjeseci uvjerljivo vlada glumica Katie Holmes. Svojim casual kombinacijama redovito inspirira žene diljem svijeta, a sada je dokazala kako i sama nije imuna na trend toplih, pufastih jakni

S dolaskom nove jesensko-zimske sezone, zvijezdu serije 'Dawson's Creek' na ulicama New Yorka redovito se moglo ugledati u elegantnim modelima kaputa koje je ovih dana zamijenila u prilog nošenju najpopularnije jakne sezone.

Iako su posljednjih godina ponovno postale modno relevantnim, modeli toplih, pufastih jakni ove su godine doživjele vrhunac popularnosti, istovremeno u drugom planu ostavivši omiljene parke koje su u hladnim mjesecima redovito predstavljale alternativu nošenju kaputa.

  • +56
Tople jakne s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odabir 41- godišnje glumice pao je na crnu inačicu pufaste jakne s dodatkom kapuljače, a nju je u svom stilu kombinirala sa širokim trapericama po uzoru na palazzo modele hlača.

Iako je riječ o komadima koji naizgled ne laskaju figuri, odabirom kratkog modela hit jakne i traperica visokog struka, Katie Holmes pošlo je za rukom stvoriti skladno i elegantno casual izdanje, zaokruživši ga modelom crnih gležnjača klasičnog dizajna.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia