novi detalji

Stroga pravila kojih su se gosti trebali držati na vjenčanju godine

23.05.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Protekle subote svjedočili smo spektakularnom vjenčanju Pippe Middleton, mlađe sestre princeze Kate Middleton. O vjenčanici, važnim gostima i samoj ceremoniji govori se još uvijek, a šokirat ćete se kad čujete neka stroga pravila koja je odredila ova zahtjevna mladenka

Nakon što je brojne fotografe i medije oduševila pojavivši se pred crkvom u svom rodnom gradiću Englefieldu, Pippa Middleton stala je pred oltar sa svojom dugogodišnjom ljubavi, financijskim stručnjakom Jamesom Matthewsom.

O njezinoj prekrasnoj vjenčanici britanskog dizajnera Gilesa Deacona govori se već nekoliko dana, a mnoge mladenke diljem svijeta brzo su poželjele istu takvu. 

Iako je sve izgledalo kao idila, mnogima su neki detalji ostali zapanjujući i šokantni. Naime, kao u staro doba, uzvanici su pri dolasku u veliki stakleni šator, koji je bio postavljen u vrtu obiteljskog imanja Middleton, morali poštovati strogo napravljen raspored sjedenja.

  • +31
Vjenčanje Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenka je pritom izrazito pazila na to da za istim stolom ne bi sjedio nitko od parova i supružnika. 

Odvajanje parova na vjenčanjima stari je običaj koji malo tko danas poštuje, ali Pippa ga se držala. Tako da ni za jedan par na vjenčanju nije napravljena iznimka. 

The new couple wave goodbye as the drive off in a vintage car 👋🏼 #pippamiddleton #jamesmatthews

A post shared by Pippa Middleton-Matthews (@pippamidleton) on

Osim toga, postavila je pravilo da na vjenčanje u pratnji ne smije dolaziti nitko tko nema bračnog partnera, no zbog Meghan Markle, djevojke princa Harryja, te budućeg šogora Spencera Matthewsa, koji također još nije u braku, Pippa je ipak napravila malenu iznimku te ga je ukinula. 

Beautiful day, beautiful girl... @voguewilliams

A post shared by Spencer Matthews (@spencermatthews) on

No s mijenjanjem pravila ceremonije za svoj najvažniji dan u životu tu je stala, tako da su lijepa Meghan i princ Harry tu večer izmjenjivali jedino poglede i osmijehe, sjedeći za različitim stolovima.

Potencijalna supruga princa Harryja, osim toga, nije prisustvovala crkvenom obredu jer je za to vrijeme bila u Londonu te je njezin dragi nakon vjenčanja otišao po nju pa su se zajedno vratili na svadbu. 

Iako su na taj dan uglavnom bili razdvojeni, sve su češća i glasnija nagađanja kako je veza princa Harryja i Meghan itekako ozbiljna te da također uskoro planiraju zaruke i vjenčanje.