pristižu uzvanici

Sve je spremno za najiščekivanije vjenčanje godine

18.05.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Oni koji imaju čast sudjelovati na jednom od najiščekivanijih vjenčanja godine polako već pristižu u Veliku Britaniju iz svih dijelova svijeta jer se ovu subotu udaje Pippa Middleton, mlađa sestra princeze Kate Middleton. U London je stigla i djevojka princa Harryja, sve popularnija Meghan Markle, za koju se dugo nije znalo hoće li prisustvovati ceremoniji

Glumica Meghan Markle, koja posljednjih nekoliko mjeseci puni novinske stupce jer je u vezi s princem Harryjem, doletjela je iz Amerike, u kojoj živi i radi, u London te će s još 350 gostiju prisustvovati najvažnijem vjenčanju godine. Ubrzo nakon što je izašla iz aviona zaputila se u Kensingtonsku palaču.

Ovu subotu Pippa Middleton, mlađa sestra princeze Kate, izreći će svoje sudbonosno 'da' dugogodišnjem zaručniku Jamesu Matthewsu. U crkvu svetog Marka u gradu Englefieldu, udaljenu tek 10-ak minuta od obiteljske kuće u kojoj su odrastale sestre Middleton, Pippa će stići u starinskoj, otmjenoj kočiji.

Detalji o tome tko je dizajnirao njezinu vjenčanicu nisu još poznati javnosti, ali nagađa se da ju je izradio britanski dizajner Giles Deacon.

Mnogo članova kraljevske obitelji prisustvovat će svečanoj ceremoniji, od kojih su najvažniji princeza Kate Middleton i princ William. Vojvotkinja je već odbila ulogu djeveruše, kao i kume, jer ne želi tog posebnog dana ukrasti svu pažnju. Vjerojatno najslađi dio samog crkvenog obreda bit će kad maleni princ George i princeza Charlotte budu nosili prstenje lijepoj teti Pippi.

Nakon što si obećaju vječnu ljubav i vjernost pred Bogom novopečeni mladenci i njihovi gosti sele se u raskošan vrt obiteljske kuće Middleton, u kojem će biti postavljen stakleni šator koji stiže čak iz Belgije.

U moru ljepotica pažnju će taj dan sigurno plijeniti i najizglednija buduća supruga princa Harryja, Meghan Markle, za koju je Pippa napravila iznimku u svom pravilu da se pratnja na vjenčanje dovodi jedino ako se radi o bračnom partneru. Koliko je njihova veza ozbiljna, potvrđuje i to što ju princ dovodi na već drugo vjenčanje ove godine kao svoju pratnju.

No Meghan nije jedina za koju se promijenilo pravilo, jer brat njezina zaručnika, reallity zvijezda Spencer Matthews doći će u pratnji svoje djevojke Donne Air, s kojom također još nije ozakonio vezu.

Pippa i James, koji je inače izvršni direktor i utemeljitelj financijske tvrtke Eden Rock Capital, niti jedan detalj svog vjenčanja nisu prepustili slučaju. Sve će biti vrlo glamurozno i otmjeno, a mladenka je navodno gostima preporučila da uzmu drugu odjeću u koju će se kasnije presvući tako da mogu nesmetano uživati u plesu i veselju.