udala se pippa middleton

Vjenčanje godine okupilo brojne zvijezde i plemstvo

20.05.2017 u 16:15

Bionic
Reading

Dugo očekivano vjenčanje Pippe Middleton i njezinog odabranika Jamesa Matthewsa održalo se danas u malom engleskom mjestu nedaleko od rodnog grada Middletonovih, a vjenčanje je okupilo brojna poznata lica, plemstvo i njihovu najbližu rodbinu i prijatelje koji su došli uveličati slavlje godine

Pippa Middleton, 33-godišnja mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, udala se u malom mjestu Englefield u Engleskoj za 41-godišnjeg financijaša Jamesa Matthewsa, okružena britanskim plemstvom i slavnim zvijezdama.

Pippa i njezin životni odabranik izgovorili su sudbonosno 'da' u crkvi St. Mark nedaleko od obiteljske kuće Middletonovih, a njihov su dan uveličali i brojni prijatelji, plemići i plemkinje te slavne osobe, od kojih su posebnu pažnju plijenili princ William i Kate Middleton, koja je sestri pomagala oko završnih detalja prije dolaska pred oltar.

Pippa je za svoj posebni dan odabrala klasičnu bijelu vjenčanicu 'a' kroja sa zatvorenim čipkastim gornjim dijelom, a Kate se pobrinula da njezina mlađa sestra izgleda savršeno pa je Pippi pomagala oko šlepa pri ulazu u crkvu.

Pažnju su mamili i trogodišnji princ George te princeza Charlotte koji su s nekolicinom mališana Pippu pratili do oltara prosipajući latice ruža.

Među slavnim zvijezdama bili su i američka glumica Meghan Markle te teniski šampion Roger Federer koji je na vjenčanje stigao u društvu supruge Mirke, a najvažniji dan u životu novopečenog bračnog para nisu propustili ni njihovi najbliži. Pipin i Katein brat James Middleton koji je došao sa svojom djevojkom Donnom Air.

  • +31
Vjenčanje Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Charles na vjenčanje je stigao u društvu mlađeg brata Harryja te su se neko vrijeme zadržali ispred crkve s okupljenima među kojima su bili reality zvijezda Spencer Matthews, inače brat i kum Pippina odabranika Jamesa Matthewsa.

Mlada je, kako to obično biva, na vjenčanje pristigla posljednja, dovezavši se u old timeru marke Jaguar iz 1951., mašući okupljenima pred crkvom.