uživa u susjedstvu

Što Chuck Norris radi u Ljubljani

05.05.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Legendarni američki glumac Chuck Norris doputovao je sa suprugom u Sloveniju i oduševio se ljepotama susjedne zemlje. Društvene mreže već su preplavile brojne šale o tome zašto je nepobjedivi Chuck došao baš ondje

'Gena i ja razgledavamo Ljubljanu... prekrasan grad s predivnim ljudima', pohvalio se ispod fotografije objavljene na svom službenom profilu na Instagramu legendarni glumac Chuck Norris.

Gena and I over looking Ljubljana Slovenia... a beautiful city with beautiful people.

Objavu dijeli Chuck Norris (@chucknorris)

Naše je susjede Slovence oduševio posjet poznatog 77-godišnjeg glumca koji je u glavni grad doputovao sa suprugom Genom jer će to sigurno biti dodatna reklama njihovoj državi, uz onu koja ih već mjesecima prati otkako je trenutno najpoznatija Slovenka Melania Trump postala prva dama Amerike.

Nakon razgledavanja grada supružnici su se uputili na ručak u stari dvorac iznad grada te, vjerujemo, izazvali zanimanje brojnih posjetitelja i turista jer se takav prizor ipak ne viđa svaki dan.

Gena and I over looking Ljubljana Slovenia... a beautiful city with beautiful people.

Objavu dijeli Chuck Norris (@chucknorris)

Poznate su šale i brojni vicevi o neponovljivom i nepobjedivom Chucku Norrisu, tako da i njegov dolazak u Sloveniju nije prošao bez toga.

Brojni korisnici društvenih mreža i vjerni pratitelji njegova lika i djela već su ustvrdili da je došao kako bi zamijenio carinike na kontroli šengenske granice ili se obračunao s ljubljanskim zmajem, simbolom slovenske prijestolnice.