Radi na sebi, šeta u prirodi

Stjepan Hauser otkrio što je za njega najveća sreća u karanteni

03.04.2020 u 19:05

Bionic
Reading

Njegov novi album 'Classic' nalazi se na vrhu liste najprodavanijih albuma klasične glazbe u svijetu, no slavni Istrijan dane provodi u izolaciji, daleko od putovanja i nastupanja kako je godinama unazad izgledao njegov život. Za trenutnu situaciju tvrdi kako je svijet 'trebao stati na neko vrijeme'

'To je lijek. To je hrana, to je nešto što nam svima treba, što nas diže i ispunjava', kazao je Stjepan Hauser na temu glazbe u IN Magazinu Nove TV.

Poput mnogih dane provodi u izolaciji i tvrdi da se njemu apsolutno ništa nije primijenilo. 'Ja sam cijeli svoj život u izolaciji i u nekoj vrsti karantene. I dalje radim što sam cijeli život radio, bio sam sa sobom i svojim mislima. Radim na sebi, šetam puno u prirodi, imam tu sreću da sam ovdje na selu', ističe.

View this post on Instagram

Ciao amore

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Istarski glazbenik vidi pozitivne stvari koje nam je donijela ova teška situacija i tvrdi kako sad ljudi imaju vremena okrenuti se sebi.

'Nekim svojim mislima, uočiti neke stvari i vrijednosti koje dosad nisu imali vremena. Cijeli svijet je stalno jurio, žurio, stalno neka jurnjava za posao, novac. Uvijek neka hektična situacija. Svijet je jednostavno trebao stati na neko vrijeme', smatra violončelist.

Za sve Stjepan Hauser ima savjet da radimo na sebi jer kad ćemo ako ne sad. 'Da se posvete sebi, da duboko dišu, da meditiraju, čitaju knjige koje će im koristiti na duge staze, da gledaju videe koji će ih poboljšati kao ljude, da ne gube vrijeme na gluposti. Ostanite pozitivni, pročitajte ono minimalno što trebate da znate situaciju, ali nemojte ići u dubiozu i panično klikati svaki članak. To isto nije zdravo. Ostanite pribrani, zdravi', poručio je.

View this post on Instagram

Wonderful start of 2020

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pravilno pranje ruku