POTPUNO OTOVRENO

Stjepan Hauser: 'Ni brak ni klinci nisu mi na pameti. Zašto bih radio nešto što drugi od mene očekuje?'

14.02.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom, violončelista Stjepana Hausera mnogi ispituju o ljubavi, djevojkama i planiranju braka. Poznati glazbenik sada je jednom za svagda rekao što misli o tim temama

'Volim ovaj svoj život koji živim. Moja misija je širiti dobru glazbu', rekao je Stjepan Hauser u novom broju Ekrana te potom otkrio da ni sekunde ne razmišlja o braku i djeci.

'Inače nisam od onih koji nešto planiraju, više sam impulzivan tip, funkcioniram po intuiciji i onom što osjećam. Ne znam zašto neki žele da se smirim uz nekoga. Stvarno ne znam. Meni ni brak ni klinci nisu na pameti. Ne žuri mi se. Kada to dođe spontano i prirodno, dogodit će se. Ja ništa ne moram, ja želim da se nešto desi samo po sebi', govorio je nadalje Hauser te dodao: 'Zašto bih popuštao pod pritiscima i radio nešto što drugi od mene očekuje?'

Zgodni Istrijan kojeg su posljednjih godina često povezivali sa zgodnim kolegicama kao što je pijanistica Lola Astanova, naglašava da je jako sretan stanjem stvari kakvo je trenutno u njegovu kaotičnom životu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Holà

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Često zbog posla putuje, ali kaže to mu uopće ne pada teško. Sve to radi jer iznimno voli i cijeni glazbu i umjetnost.

Ipak, privatno radije bira destinacije na kojima vladaju mir i tišina.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Beautiful day in Berlin

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

'Volim mir, izolaciju, mjesta na kojima se mogu okrenuti svojim mislima. Nedavno sam bio na Maldivima i uživao u miru. Veliki gradovi i njihovo ludilo me ne privlači. Moje pravo sidro je zapravo u Istri, gdje sam prohodao, odrastao', zaključio je.