megapopularna pjevačica

Sprema se spektakl u pulskoj Areni: Dua Lipa potvrdila čak dva koncerta, poznati i datumi

24.01.2024 u 20:59

Bionic
Reading

Popularna pjevačica, koja se nedavno proslavila i hit pjesmom u filmu 'Barbie', uskoro stiže u Hrvatsku

Dua Lipa, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, nastupit će u pulskoj Areni krajem proljeća kada će održati čak dva koncerta - u subotu 8. i nedjelju 9. lipnja, saznaje Istarski.hr.

Slavna pjevačica time se pridružila već pozamašnoj listi svjetskih glazbenih zvijezda koje će nastupiti na ovoj povijesnoj lokaciji u Hrvatskoj.

Naime, u pulskoj Areni u narednim mjesecima nastupit će Avril Lavigne, Simple Minds i Lenny Kravitz, a pojedini izvori navode da bi nastup mogao održati talijanski bend Maneskin, pobjednik Eurosonga 2022. godine.

  • +5
Dua Lipa i Callum Turner Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Dua Lipa mogla bi privući najviše pozornosti jer je riječ o dobitnici niza nagrada, među kojima se ističu tri Grammyja te je autorica hitova 'New Rules', 'One Kiss', 'Levitating' i 'Dance The Night' - pjesme koja je privukla veliku pozornost kao soundtrack filma 'Barbie'.

Slavna pjevačica u posljednje vrijeme puni medijske stupce svojom novopečenom vezom s glumcem Callumom Turnerom, a par je nedugo nakon početka veze uočen kako se ljubi i grli ispred sushi restorana, neometan pogledima znatiželjnika i brojnih paparazza.

NEMA SKRIVANJA

Veza je službena: Prvi javni izlazak Due Lipe i zgodnog glumca Calluma Turnera

Pogledaj galeriju