callum turner

Nakon veze s fatalnim Francuzem, Dua Lipa ljubi britanskog miljenika

12.01.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Miljenica generacije Z ponovno ljubi, i to tek mjesec dana nakon što je otkriveno da je prekinula ljubavnu vezu. Njezin novi odabranik je Callum Turner, britanski glumac čiji projekti u posljednje vrijeme itekako privlače pozornost

Ljubavni život pjevačice Dua Lipe u posljednje vrijeme privlači pozornost. Pjevačica albanskog podrijetla nedavno je ljubila poznatog francuskog filmaša Romaina Gavrasa zbog kojeg su obožavatelji često negodovali, no sada je sreću pronašla uz britanskog glumca Calluma Turnera.

Zgodnog glumca posljednjih godina gledamo u filmovima 'Posljednje pismo tvog ljubavnika', 'Ima neka tajna veza', a trenutno je zauzet filmskim projektom 'The Boys in the Boat' kojeg potpisuje George Clooney. Markantnog Britanca na premijeri filma 'Masters od The Air' vidjeli su u društvu poznate pjevačice albanskog podrijetla, što je i potaknulo glasine o vezi.

Dua Lipa i Callum Turner te su večeri plesali zajedno na after partyju u LA-u nakon premijere filma te se cijelu noć nisu odvajali jedan od drugog.

'Veza je nova, ali oni su ludi jedan za drugim', otkrio je izvor za PageSix.

  • +3
Dua Lipa na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Prije negoli je njezino srce ukrao šarmantni Britanac, pjevačica je osam mjeseci bila u vezi s Romainom Gavrasom.

'Roman je smatrao Duu radoholičarkom, ali ona ne namjerava usporiti ni zbog čega ni zbog koga', otkrio je u prosincu jedan izvor napomenuvši kako se pjevačica želi fokusirati na rad i glazbu.

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia