ZNA UŽIVATI

Šoping sa stilom: Ana Gruica poharala New York

10.05.2018 u 17:48

Bionic
Reading

Splitska glumica i instruktorica fitnesa zbilja zna uživati u životu. Tako je nakon romantičnog putovanja u Barcelonu, Ana Gruica sada otputovala u daleki New York gdje je obavila pravi proljetni šoping

Da zbilja proživljava najsretnije trenutke života, zaljubljena glumica i instruktorica fitnesa, Ana Gruica ne krije već neko vrijeme, otkako ljubi markantnog psihijatra Borana Uglešića. Nakon prekida s dugogodišnjim partnerom Hrvojem Šalkovićem s kojim je dobila sina Ivana Marata, atraktivnoj Splićanki sve se nekako posložilo.

Preselila je iz Zagreba u rodni Split, diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a onda je našla i novu ljubav. Osim toga, Gruica nije zapostavila ni svoju strast za putovanjima, pa je tako redovito viđamo na mnogim svjetskim destinacijama.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Po povratku iz sunčane Španjolske gdje je nekoliko dana uživala s dragim u Barceloni, Ana Gruica sada se uputila preko bare. Odletjela je u New York odakle se putem Instagrama pohvalila kako se provodi.

Prvo se zaputila u obnovu garderobe te obišla neke od trgovina na općepoznatoj Petoj aveniji. Tamo se zatekla i ispred najpopularnije draguljarnice Tiffany&Co gdje je također pronašla nešto za sebe. Šoping ju je umorio pa se poznata Dalmatinka odlučila malo opustiti, a kao najbolje mjesto za to odabrala je Bryant park.

Zelenu oazu usred metropole opisala je kao moguće najljepše mjesto na svijetu.