LJUBAV CVATE

Zaljubljena preko ušiju: Ana Gruica ne odvaja se od svog novog partnera

09.04.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Osmijeh ne silazi s lica splitske glumice otkako je prošle jeseni pronašla ljubav u zagrljaju Borana Uglešića, markantnog psihijatra. Par plijeni pažnju gdje god se pojavi, a Ana Gruica sa svojim dragim proteklog vikenda uživala je na humanitarnom koncertu 'Tako mala, tako snažna' splitske Udruge leukemije i limfomi

Nakon što je početkom prošlog ljeta prekinula trogodišnju vezu s Hrvojem Šalkovićem, zagrebačkim piscem, Ana Gruica sreću je pronašla u zagrljaju devet godina starijeg doktora Borana Uglešića. Od tada se splitska glumica i šef psihijatrijskog odjela KBC-a Split ne odvajaju jedno od drugog. U nedjelju navečer došli su čuti Severinu i TBF na humanitarnom koncertu u HNK-u Split.

Svaki put kad zablista zgodna glumica nosi Arileo, čije komade bira za gotovo sve svečane prilike. Za ovu prigodu pojavila se u haljini kakvu ima i Danijela Martinović.

Zaljubljeni par dočekao je i svoj prvi zajednički Uskrs, a u blagdanima su uživali s Ivanom Maratom, Aninim sinčićem kojeg ima iz veze s Hrvojem Šalkovićem. Nakon prekida sa Šalkovićem Ana se vratila u rodni Split.

  • +11
Humanitarni koncert Tako mala, tako snažna Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL