OMILJENA GLAZBENICA

Snažna poruka: Nikad emotivnija Nina Badrić objavila rat tuzi

01.02.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, popularna pjevačica Nina Badrić objavila je video spot za novu pjesmu 'Ratujem s tugom'

Riječ je o novom spotu koji je oduševio njezine brojne fanove, a režirao ga je Darko Drinovac koji kaže kako je osmislio spot koji se bazira isključivo na Nininoj emociji.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledatelje kroz temu pjesme. Ona je vrlo karizmatična i talentirana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lijepo. Nadam se da će se ljudima svidjeti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot', objašnjava redatelj.

Lijepa Zagrepčanka je već na početku godine imala razloga za slavlje. Pjesma 'Ratujem s tugom' našla se odmah pri vrhu svih top ljestvica, a Nina je dobitnica je regionalne nagrade Music Awords Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Osim nove pjesme, Arenu će 7. ožujka ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od 'Ja za ljubav neću moliti', 'Trebam te', 'Ja sam vlak' preko 'Čarobno jutro', 'Takvi kao ti, 'Nek ti bude kao meni' do 'Dat će nam Bog', 'Dani i godine', 'Rekao si'....

Ovo je samo mali dio onog što Nina sprema za koncert u Areni kojem se vesele brojni obožavatelji ove popularne glazbenice za koji ne sumnjamo da će se tražiti karta više.