KAKO JE I NAJAVIO

Novi početak: Petar Štefanić više nije na televiziji, evo što sad radi

31.01.2020 u 23:11

Bionic
Reading

Mnoge je iznenadila vijest kad je urednik i voditelj emisije 'Pressing', dao otkaz na N1 televiziji sredinom listopada. Kad je odlazio, najavio je suradnje s drugim medijima, a među njegovim poduzetničkim angažmanima spominjala se i 'gaža' za zagrebački radio koja je nedavno počela

Petar Štefanić je odlazak s N1 potvrdio na Facebooku. 'Ako ikog zanima, još danas i sutra sam N1, a onda dalje svojim putem, pa di se stigne. Bilo je ovo nezaboravno iskustvo, firmi čestitam 5 godina postojanja i zahvaljujem svima s kojim sam surađivao', napisao je tada.

Za Večernji list je izjavio: 'Nakon tri i pol godine rada na N1 televiziji odlučio sam se da je vrijeme za promjenu. Idem u neku vrstu free lance angažmana, otvaram svoj obrt, jer vjerujem da je to budućnost. Uključujem u to sve vrste angažmana na polju komunikacija a imat ću i suradnju s nekim medijima. Zahvaljujem N1 televiziji na svemu što sam ovdje naučio i na nezaboravnom profesionalnom iskustvu'. No, vijest o jednom od prvih, projekata popularnog tv-lica, 'otkrio' je njegov kolega Zoran Šprajc na Instagramu.

'Na ručku s popularnim @petarstefanic koji je uspješnu karijeru tv-voditelja odlučio nastaviti na radiju', među ostalim je napisao RTL-ovac.

Da je Petar sada dio Yammat tima, stoji i na njihovim stranicama: 'Pojačanje Yammatova tima Petar Štefanić, zagrijao je stolac Intervjua tjedna, a njemu preko puta sjela je jedina i neponovljiva Josipa Lisac. Ovih dana stigla je najava kako će upravo ona dobiti Porina za životno djelo, pa su razgovarali između ostaloga i o tome, njezinoj glazbenoj karijeri koja traje 50 godina i ljubavi koju nije prekinula ni smrt'.

Podjetimo novinarsku i uredničku karijeru gradio je na HRT-u. Tamo je uređivao je i vodio radio emisije 'U mreži prvog' i 'Poligraf', radio priloge za 'Nedjeljom u 2', te bio urednik i voditelj emisije 'Otvoreno'. Iza njega su i brojne druge emisije poput 'Post scriptum', 'Dossier.hr', 'Spektar' i 'Labirint'.

View this post on Instagram

Vijesti #vijesti

A post shared by Petar Štefanić (@petarstefanic) on