POČELA JE FAZA IZBACIVANJA

Prva ispadanja iz natjecanja: Gobac i Vanna pustili suze

tportal

Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/HRT

Kucnuo je čas da natjecatelji pokažu što su dosad naučili od mentora Vanne, Davora Gobca, Massima i Ivana Dečaka koji su u dosadašnjih pet emisija morali popuniti svoje timove u koje je ušlo deset osoba. Prošle subote su odabrali jake sastave u kojima nije bio važan ni izgled ni dob kandidata, već samo vokal, a sada su sa svojim natjecateljima ušli u novu fazu Nokaute

Glazbeni uvod u emisiju mentorima je dobro došao da se barem malo opuste prije teških odluka. Izveli su zajedno 'Sweet dreams' grupe Eurithmics. Prvi tim koji je predstavio svoju trojku u nokautima bio je Tim Massimo koji uz mentora čine vokalna trenerica, jedna od ponajboljih domaćih vokalistica Valerija Nikolovska i glazbeni producent Pegi Martinjak.

Vjekoslav Banovčić

Vjekoslav Banovčić

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Večer je otvorio Eric Vidović koji je izveo 'I am not the only one' Sam Smitha. Massimo je nakon izvedbe bio iznimno zadovoljan jer je Eric prihvatio sve savjete koje mu je tim davao. Nakon Erica nastupila je Maria Florencia Celani koja se izvela Oliverovu pjesmu 'Sreća je tamo gdje si ti'. 'Svi žele pjevati na engleskom, a ti, kojoj hrvatski nije tako blizak, odlučiš pjevati na hrvatskom i puno ti hvala na tome, bila si divna, vidi se da si uživala', kazao joj je Massimo.

Zadnji je nastupio Vjekoslav Banovčić koji je otpjevao 'Heard it thorough the grapevine' Creedencea. Kao onoga koji zasigurno ide dalje Massimo je naveo Vjekoslava, a Florenciji je odlučio dati drugu priliku.

  • +21
  • +18

The Voice Hrvatska - Nokauti

Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/ HRT

Nakon Massimovog tima, na red su došli natjecatelji iz tima Davora Gobca koje su pripremali glazbeni producent Srđan Sekulović Skansi i vokalna trenerica Đina Damjanović. Prva je nastupila Eni Pupić Marijan sa skladbom 'Why'd You Only Call Me When You're High?' Arctic Monkeysa u verziji Miley Cyrus. Gobac je bio zadovoljan izvedbom dodavši da je ovo možda najbolje što je dosada izvela. Potom je nastupila je Dora Juričić s izvedbom 'Waiting all night' Rudimentala. I s Dorinim nastupom je Gobac bio zadovoljan tim više što ju muči prehlada. Vinko Ćemeraš se predstavio pjevajući 'Run' Snow Patrola.

Eni Pupić Marijan

Eni Pupić Marijan

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Gobac je rekao da vrhunski timovi imaju vrhunske igrače i vrhunske dileme. Kao onoga koji sigurno prolazi dalje u natjecanje naveo je Vinka. Dodao je da natjecanje završava za Eni, a da će Dori pružiti još jednu priliku. 'Svi su bili dobri, nisam u životu mislio da ću se rasplakati na televiziji', rekao je Gobac koji je vrlo emotivno donio prve mentorske odluke.

Sljedeći je bio Tim Vanna u kojemu su uz mentoricu i glazbeni producent Goran Kovačić Gorki i vokalna trenerica Djordjija Palić. Prva Vannina kandidatkinja bila je Albina Grčić koja je izvela 'Million dreams' od Pink. Nakon Albine nastupila je bivša missica Angelica Zacchigna s pjesmom 'One night only' Jennifer Hudson. Uživali smo u tvojemu nastupu, bila si vedra i energetski najjača moguće, rekla joj je Vanna. Potom je nastupio Kristian Marolt koji je pjevao 'Supergirl' Reamonna. 'Kristijan ide dalje', kazala je Vanna. 'Rekla sam vam što mislim o vama, ali samo zato što imam neku viziju o smjeru u kojemu će ići moj tim rastajemo se od Angelice', navela je mentorica dodajući da će Albina u glazbeno pripetavanje. Nakon svega Vanna je rekla da joj se tresu ruke, a ostali mentori su se složili da je iznimno teško donositi ovakve odluke.

Angelica Zacchigna

Angelica Zacchigna

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

Trenutak odluke posljednji je bio pred Timom Ivan u kojemu su uz mentora glazbeni producent Aljoša Šerić i vokalna trenerica Antonia Matković Šerić. Prvi je na pozornicu izišao Jakob Grubišak i izveo 'Power over me' Dermot Kennedya. Leon Gospodarić je potom izveo 'Hipnotiziran' Dina Dvornika. Treći je na pozornicu izišao Karlo Vudrić i izveo 'Bad' James Baya. Toliko rašpe, toliko falseta, bio si fantastičan, pohvalio ga je nakon izvedbe Ivan.

Jakob Grubišak

Jakob Grubišak

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

U nastavak natjecanja Ivan Dečak je propustio je Jakoba koji je bio vidno iznenađen takvim ishodom, a natjecanje je završilo za Leona koji je iznimno muzikalan, no, po riječima Ivana kao da još nije pronašao svoj glas. Ivan mu je savjetovao da se kao Karlo, koji je već sudjelovao u ranijem 'The Voiceu', vrati u show jači.

  • +39
  • +36

6. emisija The Voice Hrvatska

Izvor: HRT / Autor: Dinko Cepak/HRT

Time je završila prva od tri emisije nokauta iz kojih mentori izlaze sa po 6 natjecatelja u timu s kojima će ući u dvoboje. U svakoj od emisija nokauta mentori će odlučiti o najmanje jednom natjecatelju koji nastavlja natjecanje, najmanje jednom koji napušta natjecanje a netko može dobiti i drugu priliku kako bi mentor još jednom provjerio svoju odluku u glazbenom pripetavanju – finalu nokauta.

  • +53
  • +50

Prva emisija nove faze natjecanja The Voice Hrvatska

Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/HRT

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!