REPER DIDDY

Slavni glazbenik tvrdi da zna što se dogodilo između Rocka i Smitha nakon dodjele Oscara

28.03.2022 u 20:05

Bionic
Reading

Skandal koji je obilježio ovogodišnje Oscare, trenutak kad je Will Smith došao na pozornicu i udario po licu komičara Chrisa Rocka, još je uvijek predmet brojnih rasprava, a pojavile su se i sumnje da sve iscenirano

Slavni reper Diddy, odnosno Sean Combs koji je nekad djelovao i kao Puff Daddy odnosno P. Diddy, ispričao je za PageSix kako je svađa poznatih glumaca gotova.

Diddy tvrdi kako je njihova svađa sada iza njih!

Reper sad tvrdi da su se Will Smith i Chris Rock pomirili nakon šamara koji je šokirao uzvanike na dodjeli ovogodišnjih Oscara.

PageSix je objavio da je Diddy otkrio kako su se glumci pomirili na partyju Vanity Faira.

'Tu nema nikakvog problema. To je gotovo. Mogu to potvrditi. Tu je samo ljubav, oni su braća, poručio je poznati reper.

  • +7
Will Smith, Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Diddy je desetljećima prijatelj sa Smithom, ali i s Rockom no nije poznato jesu li njegove tvrdnje točne budući da Rock i Smith nisu viđeni skupa nakon incidenta.

Iako su neki opravdavali Smithov potez jer su smatrali kako je glumac branio suprugu koju je komičar uvrijedio zbog njezine obrijane glave što je posljedica gubitka kose, odnosno alopecije, neki su bili ogorčeni time.

Poznata komičarka Kathy Griffin je na Twitteru izrazila svoje nezadovoljstvo.

'Po meni jako je loše izaći na pozornicu i fizički nasrnuti na komičara. Sada se svi moramo brinuti tko će poželjeti biti sljedeći Will Smith u komičarskim klubovima i kazalištima', rekla je komičarka.