NA DODJELI OScARA

Nastup o kojem se govori: S Beyonce je plesala i njezina 10-godišnja kći Blue Ivy

28.03.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Moćna izvedba pjesme 'Be Alive’ iz filma ‘King Richard’ otvorila je 94. svečanu dodjelu Oscara. Beyonce je još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najpopularnijih glazbenica svih vremena

Prve su se na pozornici na dodjeli Oscara u ulozi prezenterica pojavile sestre Williams, kojima je pripala čast najaviti nastup Beyonce.

Njezin nastup emitiran je putem ekrana, a pjevačica ga je izvela uz svoje brojne plesače na otvorenom - na teniskom terenu - u upečatljivim outfitima boje teniske loptice.

Beyonce - nastup na dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pjesma ‘Be Alive’ naslovna je pjesma filma ‘King Richard’, koji je Will Smithu donio Oskara za najbolju mušku glavnu ulogu. Film prikazuje odrastanje i teniski put Serene i Venus Williams, za čiji je današnji uspjeh zaslužan njihov uporni otac Richard Williams.

Simboličan je bio odabir lokacije glazbenog nastupa. Naime, Beyonce je nastup snimila upravo na teniskim terenima, na kojima je Richard učio svoje kćeri igrati tenis.

Ono što je mnogima na prvu promaknulo je činjenica da je Beyonce u svoju plesnu postavu uvrstila desetogodišnju kćer Blue Ivy, koja se na nekim od snimaka pojavljuje u blizini majke.

Beyonce 'Be Alive' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube