NEZAPAMĆEN SKANDAL

Pogledajte fotografiju koja je najbolje ulovila trenutak reakcije slavnih na događaj koji je obilježio ovogodišnje Oscare

28.03.2022 u 18:32

Bionic
Reading

Događaj koji je bez sumnje obilježio ovogodišnju dodjelu nagrada Oscar je bez sumnje trenutak kad se Will Smith popeo na pozornicu i udario u lice voditelja i komičara Chrisa Rocka, iznerviran primjedbom na račun gubljenja kose njegove supruge Jade Pinkett Smith

Svi su u tom trenutku ostali bez riječi, a jednu od najboljih fotografija objavio je Derek Blasberg iz Vanity Faira koje je savršeno 'uhvatila' izraze lica na licima slavnih uzvanika nakon Smithove pljuske Chrisu Rocku.

Dodjelu Oscara slavni su pratili na drugom događaju, na partyju magazina Vanity Fair, a njihova zaprepaštena lice govore više od riječi.

Blasberg je objavio fotografiju uzvanika za svojim stolom na Twitteru nakon što se dogodio incident, a svi su bili vidno šokirani i u nevjerici.

'Svi za mojim stolom traže na Googleu što je Smith rekao Rocku', napisao je uz fotografiju na kojoj se vide iznenađena lica Jasona Batemana, Sarah Paulson, redatelja Taike Waititija, inače dečka Rite Ore i Sienne Miller.

Kap koja je prelila čašu bile su sljedeće riječi Chrisa Rocka upućene Jadi Pinkett Smith.

Twitter je proključao i na reakciju Nicole Kidman koja je bila vidno šokirana nakon incidenta.

  • +12
Dodjela Oscara 2022. Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

'Jada, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva ga čekam vidjeti', rekao je Rock no vidjelo se kako šalom Jada nije bila nimalo oduševljena.

  • +7
Will Smith, Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Naime, glumica se godinama bori s alopecijom, gubljenjem kose, a njezin je suprug došao do Chrisa i ošamario ga.

'Ne stavljaj moju ženu u svoja j..... usta', viknuo je vidno iznervirani Will Smith.

Kasnije, kada je primio nagradu za najboljeg glumca, za ulogu u filmu 'Kralj Richard', Smith se kroz suze ispričao okupljenima, ali i cijeloj javnosti, zbog incidenta, dodavši kako 'ljubav te natjera na lude stvari'. Zanimljivo je kako se njegov govor isprike odužio, a inače poznati organizatori dodjele nagrada po tome da glazbom 'režu' preduge govore, ovoga su se puta suzdržali toga.