RODITELJI, BRAĆA, NEĆACI...

Slavlje Victorije Beckham okupilo je javnosti nepoznate članove njezine obitelji

23.11.2023 u 15:08

Bionic
Reading

U većini slučajeva na fotografijama, što ih objavljuje na društvenim mrežama, možemo vidjeti supruga Victorije Beckham, Davida, i njihovu djecu - sinova Brooklyna, Romea i Cruza i mezimicu Harper - a ovoga puta slavna je dizajnerica pokazala svoje roditelje, brata i sestru i nećake

Uoči početka jednog od najčarobnijih mjeseca u godini, a potom i blagdana, Victoria Beckham stigla je na obiteljsko okupljanje. No, na ovom slavlju nisu bila već dobro nam znana lica - David, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper Beckham - već članovi Victorijine obitelji Adams.

Naime, njezina mlađa sestra Louise Adams slavila je rođendan, pa se tim povodom okupila cijela obitelj Adams - roditelji Anthony William, kojeg zovu Tony i Jacqueline Doreen, koju zovu Jackie, potom brat Christian i slavljenica Louise Adams. Uz nju su bile i njezine tri kćeri Quincy, Libby i Tallulah, a za potpunu sreću nedostajao je sin Finlay James.

Na slavlju je bio i David Beckham, no čini se da ovoga puta nije bilo njihovih nasljednika. No, za Victoriju to nije bilo važno, jer se ovoga puta željela posvetiti onima koje i ne viđa baš toliko često kao što viđa svoje članove obitelji s kojima živi, a uz koje je iznimno vezana.

Inače, roditelji Victorije Beckham njoj su veliki uzor, osobito zbog činjenice da su u braku više od 50 godina. Nije tajna da su jedni drugima velika podrška i da roditelji, ali i brat i sestra, znaju biti na njezinim modnim revijama.

A iako njezin brat Christian i sestra Louise vode diskretan život, daleko od pogleda znatiželjne javnosti, povremeno ipak otkriju kako je to biti pod svjetlima reflektora. Bez obzira na različite načine života, sestre i brat iznimno su povezani.

Njezini roditelji, koji su u braku od 1970. godine i koji su djecu podigli u Herfordshireu, bili su najveća podrška Victoriji kada je odlučila postati glazbena zvijezda, ali i u trenutku kada je odlučila sve to ostaviti i napraviti poslovni zaokret, nakon čega je završila u modi.

Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

'Roditelji su me odgajali govoreći mi da mogu postići apsolutno sve. Svaki put kad bih rekla da nešto ne mogu, moj me otac nije htio slušati. Rekao bi mi: 'Kako misliš ne možeš? Zašto? Zašto?'', otkrila je Victoria Beckham nedavno u dokumentarcu svog supruga.

Iako je bliska i s majkom, koja je bila kućanica te se posvetila obitelji, Victoria ima poseban odnos s ocem. Što se tiče brata Christiana, on je rođen pet godina nakon Victorije, 1979. godine, i iznimno su povezani, baš kao i s najmlađom Louisom koja gotovo izgleda kao Victorijina sestra blizanka. Ona iza sebe ima dva braka i četvero djece, kojima je danas posvećena.