TKO JE ONA?

Svi govore o Hrvatici čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham

10.11.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Lucy Marković podigla je medijsku prašinu zbog svog pojavljivanja u novoj blagdanskoj kampanji modne dizajnerice i bivše spajsice. Supruga slavnog nogometaša objavila je na svom Instagramu fotografiju Hrvatice koja je privukla pažnju svojom specifičnom ljepotom

Nanizali su se brojni komplimenti na račun specifične ljepote manekenke Lucy Marković. Spomenuta je mlada dama rođena i odrasla u Australiji, ali se ponosi svojim hrvatskim korijenima, što voli istaknuti na Instagramu.

Sa 16 godina je sudjelovala u finalu 'Australia's Next Top Model' gdje je završila na drugom mjestu. Nakon toga je nosila revije za neke od najpoznatijih dizajnerskih kuća poput Versacea (debitirala je za njih 2022., kad je postala jedan od vodećih modela u industriji), Givenchy, Dion Lee. Bila je predstavljena u prestižnim publikacijama - od Schön! Magazina, Vogue Singaporea, To Be Magazinea, do korejskog Voguea.

Na web stranici agencije Kult Models 24-godišnjakinja je ispričala kako je htjela biti model 'oduvijek', jer je gledala kako to radi njena starija sestra, dok je joj je majka šivala 'predivne haljine'. Njezine strasti su 'umjetnost, odjeća, nakit i make up'.