dugo je nismo vidjeli

Sjećate se nekadašnje ledene kraljice Idore Hegel? Pojavila se u društvu poznate prijateljice

23.06.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Nekad najbolja hrvatska klizačica na ledu nakon udaje za poduzetnika Jakšu Mrčelu odselila je u Ameriku, a šest godina od tada 2017. je prvi put došla u Hrvatsku povodom pedesete Zlatne piruete. Sad je viđena u društvu dugogodišnje prijateljice i kume Ive Majoli

Da je Idora Hegel ponovo u Hrvatskoj Iva Majoli je otkrila, a gdje drugdje nego na svom Instagram profilu. Slavne sportašice pozirale su nasmiješene s morskom pozadinom, a bivša tenisačica je objavu 'podložila' Massimovom pjesmom 'Mali krug velikih ljudi'.

Veže ih dugugodišnje prijateljstvo. Idora je Majoli bila djeveruša na svadbi sa Stipom Marićem u rujnu 2006. u zagrebačkoj crkvi sv. Marka. Te je godine klizačica je predstavljala Hrvatsku na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu, a natjecala se i na Olimpijskim igrama 2002. u Salt Lake Cityju. Bila je i sedmerostruka državna prvakinja Hrvatske u umjetničkom klizanju, uzastopno od 2000. do 2005. te 2007. godine.

Dvije godine kasnije je Majoli bila kuma Idori na vjenčanju sa splitskim poduzetnikom Jakšom Mrčelom. Sina Marka Gabrijela je rodila u siječnju 2009. godine. Nakon toga na svijet je donijela i sinove Timmyja i Davida.

  • +3
Idora Hegel Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Prije nekoliko godina Hegel je izjavila da njezinom prvorođencu prognoziraju da će biti novi Federer te da ga savjetuju njezina vjenčana kuma te Goran Ivanišević, prijatelj njezina supruga. 'Nikad ne bih promijenila niti jedan dio svog života iako su to ogromna odricanja. Nema skijanja i ljetovanja s prijateljima, izlazaka... Ja sam do dvadeset godina bila u 10 h u krevetu zato jer ujutro imaš trening u šest', prisjetila se tada za Dnevnik.hr.