u parizu

Iva Majoli objavila fotografiju s velikom zvijezdom: 'Lijepo te je sresti, prijatelju'

09.06.2023 u 20:01

Bionic
Reading

Naša teniska zvijezda boravi u Parizu na Roland Garrosu, a tamo je susrela i popularnog holivudskog glumca kojeg naziva i prijateljem. Na Instagramu je s pratiteljima podijelila fotografiju, a i priznala koliko je sretna što su se ponovno susreli

Naša bivša tenisačica Iva Majoli trenutno je u Parizu, a sve zbog poznatog svjetski priznatog turnira Roland Garros. Tamo je danas Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza, a susrela je i veliku holivudsku zvijezdu koja je doputovala u Pariz kako bi uživala u uzbudljivom tenisu.

Na svom je Instagram 'storiju' Iva objavila fotografiju s glumcem Matthewom Perryjem, a ispod fotografije je napisala: 'Lijepo te je sresti, prijatelju' otkrivši da je riječ o prijateljstvu koje joj puno znači.

Bivša tenisačica pozirala je s velikim smiješkom na licu, dok je glumac složio grimasu s prikrivenim osmijehom. Prijatelji su se uskladili u odjevnim kombinacijama odjenuvši elegantnu crnu.

  • +3
Iva Majoli sa suprugom na Stradunu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic

U grad u kojem je slavila kao najbolja tenisačica 1997. godine vratila se u posebnom društvu pa joj je društvo na pariškim tribinama pravio suprug Robert Calegari, a podijelili su i fotografiju na kojoj se vidi kako uživaju u zajedničkom vremenu.