Nekadašnja ledena kraljica

Idora Hegel: 'Nikad ne bih promijenila nijedan dio svog života'

14.12.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Naša proslavljena klizačica prvi put je, nakon šest godina, boravila tjedan dana u rodnom gradu i to povodom pedesetog rođendana Zlatne piruete, na kojoj je ponovo stala na klizaljke. Prije deset godina Idora Hegel Zagreb je zamijenila Los Angelesom. Ispričala je kako danas izgleda njezin život

Prije deset godina Zagreb je zamijenila Los Angelesom, a danas je mama trojice sinova. Najmlađeg Davida dobila je prije nepune dvije godine. Druga dva sina bave se tenisom.

'Moram priznati da sam jako sretna i zadovoljna i svakom bih to preporučila. Nikad ne bih promijenila nijedan dio svog života iako su to ogromna odricanja. Nema skijanja i ljetovanja s prijateljima, izlazaka. Do dvadesete godine bila sam u 22 sata u krevetu zbog treninga u šest ujutro', prisjetila se Idora za InMagazin Nove TV.

Osim mame, osmogodišnjem sinu Marku, kojem prognoziraju da će postati novi Federer, savjete daju Iva Majoli, koja je Idorina vjenčana kuma, te Goran Ivanišević, inače prijatelj Idorinog supruga Jakše Mrčele.

'Hvala im svima što imamo uopće priliku od takvih ljudi saznati nekakve informacije da bismo pomogli svom djetetu. Oni govore da je talentiran. A sad, to je toliko daleko od nekakve realnosti i toga hoće li biti ili neće biti nešto s tim u budućnosti... ja sam tu da mu pružim priliku i da mu pomognem ako dođe do jednog nivoa, pa i ako dođe do collegea, ja ću biti presretna kao i svaka majka. Neka je samo živ i zdrav, a sad u božje ruke', rekla je Idora.

  • +5
Idora Hegel Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Govoreći na temu klizanja, komentirala je Katarinu Kitarović, kćer predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović. 'Naravno da ima šanse, vrlo je talentirana i daj bože da joj se sve posloži. Puno se stvari mora posložiti, puno mukotrpnog rada, ali vidim da je na dobrom putu', ističe.