Oliver Hudson

Sin opleo po Goldie Hawn zbog traumi iz djetinjstva pa dao objašnjenje optužbi

03.04.2024 u 22:42

Bionic
Reading

Kate Hudson i njezin brat Oliver surađuju u podcastu 'Sibling Revelry', a u jednoj od posljednjih epizoda dotaknuli su se svog odrastanja uz majku Goldie Hawn, a Oliver je otkrio da mu je popularna glumica prouzročila brojne traume

Podcast Kate Hudson i Olivera Hudsona ima brojne obožavatelje diljem svijeta, no u jednoj od posljednjih epizoda 47-godišnji glumac dao je nekoliko komentara koji nisu baš najbolje sjeli slušateljima. Kate i Oliver pričali su o odrastanju s majkom Goldie Hawn, a glumac je otkrio kako mu je majka prouzročila traume.

Glumca i njegovu mlađu sestru Kate uglavnom je samostalno odgajala poznata majka Goldie Hawn nakon što se 1980. razišla s njihovim biološkim ocem Billom, iako je Kurta Russella upoznala 1983. godine te se otada od njega ne odvaja, Oliver se osvrnuo na te tri godine kada je Goldie bila single.

'Moja majka je bila ta zbog koje sam imao gotovo najviše trauma, što je zanimljivo, jer je ona bila moj primarni skrbnik i bio sam s njom cijelo vrijeme, tako da sam se ponekad osjećao nezaštićeno', rekao je Oliver dodavši: 'Ona bi radila. Imala je nove dečke koji mi se baš i nisu sviđali.'

47-godišnji glumac objasnio je kako je njegova majka nakon rastave počela izlaziti s raznim muškarcima, no njemu kao djetetu nije bilo drago da majka nastavlja svoj ljubavni život.

'Ovo je moja vlastita percepcija kao djeteta koje nije imalo tatu i bilo joj je potrebno da bude tu, a ponekad jednostavno nije bila i izlazila je daleko više nego moj tata koji nije bio tamo', rekao je Oliver.

Zbog rečenica da mu je majka prouzročila traume mnogi su ga osudili, no glumac se sada ispričao objasnivši izrečeno.

Objasnivši da su te rečenice izvučene iz konteksta, 47-godišnjak je rekao kako su to bili osjećaji njega kao petogodišnjeg djeteta, a ne njegovi stavovi o odgoju i osjećaji prema mami kao roditelju.

Hudson se vratio u epizodu u utorak, kako bi razjasnio svoje 'slučajne komentare' koji su 'pretvoreni u mamac za klikove', prema opisu epizode.

'Ne znam tko bih bio bez svoje majke. Ne mogu to ni pojmiti', rekao je te dodao: 'Ljubav koju gajim prema njoj i poštovanje koje gajim prema njoj su iznad svega.'

Goldie Hawn sa sinom Oliverom i kćeri Kate Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia