PATRICIA FAIR

Catherine Zeta-Jones pokazala mamu, sada znamo od koga je naslijedila izgled

03.04.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Iako u većini slučajeva objavljuje fotografije na kojima je sama, sa suprugom Michaelom Douglasom ili djecom, jedan poseban dan bio je i više nego dobar povod da slavna velška glumica Catherine Zeta-Jones svijetu pokaže svoju mamu Patriciju

'Sretan rođendan mojoj prelijepoj mami. Ti si mi sve na svijetu...i više od toga. Volim te.' Riječi su to koje je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu napisala velška glumica Catherine Zeta-Jones i uz to stavila tri fotografije svoje majke Patricije Fair.

Slavna glumica nikada nije krila koliko je bliska s roditeljima, majkom Patricijom i ocem Davidom Jonesom, a ta povezanost traje i danas iako ih dijele kontinenti.

Tijekom godina, Catherine Zeta-Jones rado je dijelila detalje svog odrastanja, ne krijući kako je ono bilo idilično, kao i da su joj roditelji uvijek davali vjetar u leđa u ostvarenju svih njezinih snova.

NOSI SE 'FLARE'

Catherine Zeta-Jones zna koji model traperica laska njezinoj figuri

Pogledaj galeriju

Priznala je i kako s mamom Patricijom telefonski razgovara svaki dan, ponekad čak i po tri puta dnevno. 'Iako u Americi živim 24 godine, i dalje Wales nazivam svojim domom. Moja je majka uvijek voljela udobni namještaj i mislim da sam od nje naslijedila svoju strast za dizajnom interijera. Još i danas osjećam taj miris udobnosti doma, cijela obitelj na okupu i puno lijepih tkanina posvuda', izjavila je 2001. za Homes & Gardens Zeta-Jones.

GDJE SE SAKRIO?

Michael Douglas u problemima - na parkiralištu 'izgubio' automobil

Pogledaj galeriju

Iako se, kako je rekla, nikada nije smatrala 'velikom ljepoticom', upravo zahvaljujući mami Patriciji, koja joj je stalno govorila da 'uvijek da najbolje od sebe'. Upravo zahvaljujući tim riječima Catherine Zeta-Jones danas se zna nositi sa svojim izgledom.