neobičan uskrs

Gwyneth Paltrow pokazala kako je provela uskršnji vikend s djecom

01.04.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Holivudska glumica na Instagramu je objavila galeriju fotografija te s obožavateljima pokazala kako izgledaju praznici u Nashvilleu

I dok je u Lijepoj našoj običaj na uskršnjem stolu imati šunku, mladi luk i obojana jaja, holivudska glumica pokazala je kako je provela svoj Uskrs u Nashvilleu.

Svaka obitelj ima svoje tradicije i svoju viziju savršenog obiteljskog provoda, a Gwyneth Paltrow se sa sinom Mosesom i kćeri Apple počastila pizzom, a posebno su uživali u zajedničkom vremenu bez obaveza.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Uskršnji vikend u Nashvilleu', napisala je Paltrow u objavi.

Mnogi se nisu mogli načuditi kako su 19-godišnja Apple i 17-godišnji Moses odrasli, a neki su uočili i sličnost 17-godišnjaka i njegovog poznatog oca Chrisa Martina, frontmena grupe 'Coldplay'.

Lijepa djevojka Apple već je krenula na koledž i napustila obiteljsko gnijezdo, a ove će jeseni isto učiniti i 17-godišnjak s kojim će na koledž krenuti i glumičin posinak.

'Na jesen, Brad Falchuk i ja imamo dečke koji će ići na sveučilište. Bit će zanimljivo vidjeti kako se mijenja jutarnja rutina bez djece u kući. S jedne strane nevjerojatna tuga. Duboki osjećaj nadolazeće tuge. S druge strane, to je upravo ono što bi se trebalo dogoditi', komentirala je Paltrow o Mosesu i njezinom posinku Brodyju, kako prenose strani mediji.

Gwyneth Paltrow

Haljina koja to nije: Slavna plavuša voli boje i laskave izreze, a nosi ih tako vješto

Pogledaj galeriju