OSTALA BEZ OCA

Dok Ben Affleck traži novu kuću, Jennifer Garner proživljava najteže trenutke u životu

02.04.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Holivudska glumica i bivša supruga Bena Afflecka s kojom ima troje djece, Jennifer Garner ovog se Uskrsa morala oprostiti s voljenim ocem, a sve o svom teškom gubitku otkrila je dirljivoj objavi na Instagramu

Ovaj Uskrs za Jennifer Garner, kao i za cijelu njezinu obitelj, bio je iznimno tužan, budući da su se u subotu morali oprostiti s ocem Williamom, koji je preminuo u 85. godini života.

Uz pregršt zajedničkih fotografija s ocem, Jennifer se od njega oprostila dirljivim riječima. 'Bili smo uz njega, pjevajući 'Amazing Grace' dok nas je napuštao (postavlja se pitanje jesmo li mu pomogli 'prijeći preko' ili smo ga prestrašili). Iako nema nikakve tragedije u smrti 85-godišnjeg starca koji je živio zdrav i prekrasan život, znam da je tuga neizbježna i da čeka na neočekivanim mjestima.

Unatoč gubitku, Jennifer se prisjetila očevog života, iskazavši zahvalnost na njegovoj 'blagosti i tihoj snazi', a pronašla je snage zahvaliti i zdravstvenim djelatnicima koji su pomagali njezinom ocu u njegovim posljednjim mjesecima žvota.

'Vaša briga produžila je tatin život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mjestima, okružen kćerima i unucima, navijajući za svoje voljene Aggiese, kao kapetan broda, a najviše od svega, pored svoje supruge s kojom je proveo 59 godina, naše mame. Ima toliko toga za reći o mom tati - moje sestre i ja nikada nećemo prestati pričati o tome koliko je bio divan, stoga trpite, no danas dijelim ova sjećanja sa svojom zahvalnošću prema ljubaznom i briljantnom čovjeku, ocu i djedu, kao i svom nasljeđu ljubavi koju je ostavio za sobom.'

JENNIFER GARNER

Ben Affleck se u njezinom društvu uvijek dobro osjeća i ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju

Ispod objave, Jenniferine kolegice iz Hollywooda ostavile su joj riječi podrške. Rachel Zoe joj je napisala kako je 'tužna zbog njezinog gubitka', kao i da šalje ljubav da joj pomogne i izliječi, dok su Lily Collins i Eva Longoria poslale izraze sućuti cijeloj njezinoj obitelji.

Jennifer Garner odrasla je sa sestrama Melissom i Sussannah te roditeljima Patricijom Ann i Williamom Garnerom u Zapadnoj Virginiji, a nedavno je cijela obitelj proslavila 59. godišnjicu braka roditelja.