najpoznatija uloga

Sarah Jessica Parker osudila nemoral svog lika: 'Ja nisam Carrie Bradshaw'

04.09.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Glumce često obilježe neki od likova koje su igrali pa ih ustvari izmišljen lik prati tijekom cijelog života. Upravo to se dogodilo s popularnom Carrie Bradshaw koju je glumica Sarah Jessica Parker pretvorila u omiljen lik raznih žena svijeta

Kada se 1998. godine prvi put pojavila na malim ekranima kao Carrie Bradshaw, tada 32-godišnja glumica nije mogla ni zamisliti kakav uspjeh će ostvariti ta serija i što će Carrie postati ženama diljem svijeta. Od modne ikone do žene s čijom se ljubavnim patnjama možemo poistovjetiti, Sarah Jessica Parker s ostatkom tima stvorila je lika koji je otvorio brojna pitanja i pred gledatelje stavio teme o kojima nisu otvoreno pričali.

Lik modne znalkinje Carrie obilježio je karijeru američke glumice, a gledatelji su toliko zavoljeli Carrie da su glumicu i lik koji tumači počeli shvaćati kao istu osobu.

Međutim, Carrie i Sarah Jessica Parker nisu ista osoba, ne dijele ista uvjerenja ni iste strasti. Zanesena Bradshaw u nekim je stvarima posve drugačija od glumice, a Parker je upravo zbog toga poručila svojim obožavateljima, kao i obožavateljima svoga lika, da ona nije Carrie Bradshaw!

Njihova sličnost je grad u kojem žive i kojeg toliko vole - New York. No, po najdražem gradu kreću se različito... Parker se voli voziti njujorškom podzemnom željeznicom ili biciklom na dogovorene sastanke, dok Carrie uzima taksi da je vozi po Manhattanu.

Osim toga, njihova izdanja za šetnju gradom razlikuju se u nekim segmentima. Iako i Parker voli odjeću i obuću te je sama i dizajnerica cipela, njezina svakodnevna izdanja većinom su u cipelama bez potpetice, dok Carrie nikad ne bi izašla iz kuće bez peta od 15 cm. Uz to, Carrie je spremna potrošiti sve bogatstvo na skupocjenu odjeću i obuću, a glumica radije ulaže novac u nekretnine.

Posve se razlikuju i njihove ljubavne priče, a glumica je nedavno rekla da bi život kakav živi Carrie za nju bio nemoralan.

Za razliku od Carrie, ona je već 26 godina u sretnom braku s kolegom glumcem Matthewom Broderickom. U svojoj peteročlanoj obitelji glumicu raduje kuhanje i obiteljska okupljanja, a vikend najčešće provodi u kupovini potrepština za dom.

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju