ima ih već dvije

Sarah Jessica Parker udomila mačku iz serije 'I tek tako'

30.08.2023 u 09:30

Bionic
Reading

Stiže treća sezona 'Seks i grad', 'And Just Like That...', HBO je potvrdio povratak omiljenih likova za još jedan nastavak serije. U iščekivanju novih epizoda, prate se životi glavnih akterica. I dok je Carrie Bradshaw trebalo neko vrijeme da se zagrije za ideju posvajanja životinje, Sarah Jessici Parker, očito, nije trebalo dugo

U 2. sezoni serije 'Seks i grad', 'And Just Like That...', postoji novi krzneni prijatelj u Carrienom životu, mače koje Che Diaz (glumi je Sara Ramírez) dovodi u svoj stan po imenu Shoe. Sarah Jessica Parker je na društvenoj mreži otkrila da Shoe, zapravo nazvan Lotus, sada živi u kućanstvu Parker-Broderick.

Usvojili su mačića iz azila, dodala je, i ono se pridružuje njezinim dvjema mačkama u njihovom domu u West Villageu. 'Ako vam izgleda poznato, to je zato što jest', napisala je Parker pored više neodoljivih fotografija i snimke novog kućnog ljubimca.

'Njegovo ime iza kamera je Lotus. On i njegova braća i sestre dobili su imena kad su spašeni kao novorođenčad. Službeno ga je usvojila obitelj Parker/Broderick u travnju 2023. Pridružuje se Rémyju i Smili koje smo posvojili u svibnju 2022.', objasnila je glumica. Njezina kolegica iz serije 'And Just Like That...' Kristin Davis komentirala je da 'puno voli' tog mačića.

  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT