VEČERNJI IZLAZAK

Sanji Doležal nije zima: U cvjetnoj haljini pojavila se na premijeri predstave

21.01.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Komedija zabune 'Sirena i Viktorija' nova je premijera Teatra Rugantino. Premijeru predstave, koju je po tekstu suvremenog ruskog dramatičara Aleksandra Galina postavio Filip Grinvald u Maloj dvorani Lisinski, nije propustila ni naša poznata voditeljica i pjevačica Sanja Doležal te je za tportal ispričala svoje dojmove

'Komična melodrama je izvanredna, a rađena je prema zanimljivom tekstu ruskog suvremenika i baš sam uživala sinoć u Lisinskom. Inače volim Gordanu Gadžić, koja glumi u predstavi uz Dubravku Ostojić i Mladena Vararyja, a volim i Teatar Rugantino jer je uvijek na granici provokacije', ispričala nam je Sanja Doležal. Pjevačica i voditeljica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u emisiji 'IN magazin' na Novoj TV, u sklopu rubrike 'Kuhanje je IN', pojavila se u pratnji sestrične.

Iako je nedavno izjavila da se više ne voli fotografirati, vječno nasmiješena Sanja spremno je pozirala pred fotoreporterima u mladenačkom izdanju. Iako se nekima to može činiti hrabra odluka, odjenula je dugu i lepršavu haljinu cvjetnog uzorka te je kombinirala s modernim gležnjačama.

'Ne izlazim često, vrlo rijetko odem na neki događaj, a kad odem nekamo, to je uglavnom vezano uz prijateljstvo i drage ljude te podršku koju im dođem pružiti, čestitati na nekom projektu. Odem pogledati predstave koje me zanimaju', ispričala je ranije.

  • +12
Poznati na premijeri predstave 'Sirena i Viktorija' u KD-u Vatroslav Lisinski Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL