NOSTALGIČNA PJEVAČICA

Lijepa uspomena: Sanja Doležal objavila snimku staru 33 godine i dobro se nasmijala

17.10.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica koju gledatelji svakodnevno mogu pratiti u emisiji 'IN magazin' na Novoj TV u sklopu rubrike 'Kuhanje je IN', sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama prisjetila se davnih vremena kad je stigla u Nove fosile. Sanja Doležal objavila je snimku koja je stara 33 godine, a za tportal je ispričala što je asocira na tadašnja vremena

'Rijetko dijelim stare pjesme, ovo mi je poslao prijatelj. Umrla od smijeha. 33 godine je prošlo', napisala je Sanja Doležal pored videospota u kojem izgleda kao princeza. Malo manje poznata pjesma Rajka Dujmića i Momčila Popadića, 'Petre, divlji vjetre', nalazi se na albumu 'Tvoje i moje godine' iz 1985. godine, drugom uratku nastalom nakon što je pjevačica stigla u popularni bend. Zlatnih osamdesetih Novi fosili imali su i po 300 koncerata godišnje, žarili su i palili bivšom državom.

'Na spomen osamdesetih prva mi je pomisao mladost, bezbrižnost i jednostavnost življenja. Ali to je tako kad si mlad', rekla nam je uvijek dobro raspoložena pjevačica i voditeljica.

Izvor: Društvene mreže

Poznata je stvar da popularna pjevačica i voditeljica godinama uživa u svojoj vikendici uz rijeku Mrežnicu, gdje se i preselila prije godinu dana. Živi u prirodi, uzgaja vlastito voće i povrće, sprema zimnicu. Šuma, ptičji pjev i šum potoka neke od prednosti tamošnjeg života koje joj donose mir. Često pozove prijatelje na roštilj pa s njima uživa uz dobro vino i glazbu. Najdraža ekipa ipak su joj kćer Lea i sin Luka.

Gledatelji je svakodnevno mogu pratiti u emisiji 'IN magazin' na Novoj TV u sklopu rubrike 'Kuhanje je IN', a slušatelji na Radio Mrežnici.

  • +32
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL