VJEČNO MLADOLIKA

Sanja Doležal slavi rođendan: Tko bi joj dao 55 godina?

09.05.2018 u 16:55

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme jedna od naših najpopularnijih pjevačica i televizijska voditeljica plijeni pažnju u kuhinji INmagazina Nove TV. Zbog mladolikosti i neiscrpne pozitivne energije, čini se puno mlađa, no Sanja Doležal iza sebe ima zavidnu karijeru dugu 36 godina

Sanja Doležal glazbenu karijeru počela je još u srednjoj školi kad je postala dio sastava Prva ljubav koji je snimio navijačku himnu za Dinamo 'Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad'. Potom smo je gledali kao dugogodišnju pjevačicu 'Novih fosila' kada je naslijedila Đurđicu Barlović. Vedar duh i neiscrpna enegrija uvijek su je pratili, pa tako i danas kad je gledamo na malim ekranima u kulinarskoj emisiji Nove TV.

Pjevačica i voditeljica danas puni 55 godina iako joj zbog mladenačkog izgleda nitko ne bi dao toliko, a prvo iznenađenje koje je uslijedilo za njezin poseban dan, desilo se upravo na setu gdje su joj kolege donijeli veliku buket i poželjeli puno zdravlja, sreće te uspjeha u daljnjem radu.

Osim u karijeri, Sanja Doležal ostvarila se i u majčinstvu te ne krije da joj je to jedna od najvažnijih uloga. Tijekom braka s njezinom najvećom ljubavi, pokojnim glazbenikom Nenadom Šarićem, Sanja je dobila kćer Leu i sina Luku.

Iako nakon smrti supruga nije vjerovala da će ponovno pronaći muškarca i doživjeti ljubav, Sanja se u posljednje vrijeme često može vidjeti u društvu javnosti nepoznatog muškarca pod imenom Ante Stojaković. Iako je dugo izbjegavala medijska pitanja oko svog privatnog i ljubavnog života, nedavno je za Story objasnila kako je upoznala svog novog odabranika, kazavši: 'Upoznao nas je zajednički prijatelj.'

  • +32
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL