VJEČNO MLADOLIKA

Sanja Doležal otkrila što je zaslužno za njezin sve ljepši izgled

26.10.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Otvaranje inovog izložbeno prodajnog centra rasvjete u Jankomiru u četvrtak navečer privukla je brojne znatiželjnike ljubitelja različitih rasvjetlih tijela i ukrasa. Među njima je bila i pjevačica i voditeljica emisije 'IN magazin' na Novoj TV u sklopu rubrike 'Kuhanje je IN', Sanja Doležal. I ovog puta privlačila je poglede svojim modernim outfitom te je za tportal otkrila tajnu svog 'ne starenja'

'Ne izlazim često, vrlo rijetko odem na neki događaj a kad odem negdje to je uglavnom vezano uz prijateljstvo i drage ljude te podršku koju im dođem pružiti, čestitati na nekom projektu. Odem pogledati predstave koje me zanimaju, ali uglavnom izbjegavam pojavljivanja zbog fotografa. Dragi su mi, ali ne volim se više slikati', iskrena je Sanja Doležal.

S godinama popularna pjevačica i voditeljica izgleda sve bolje, a za to je, kaže zaslužna ponajprije genetika. 'Uz to jevažno konstantno njegovanje lica. Nisam pobornik skupih krema nego kupujem proizvode od malih proizvođača i OPG-ova. Koristim ulje smilja, odem kod doktorice Nole na mezoterapiju, ali kako imam puno obaveza uglavnom se njegujem sama. Priroda, zadovoljstvo same sa sobom i ta redovna njega, hranjenje kože su odraz svačijeg izgleda', poručuje Sanja.

  • +32
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL