OBOŽAVATELJI U TRANSU

Sandra Perković zapalila društvene mreže bujnim oblinama u bikiniju

06.10.2018 u 19:50

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka osim svojim sjajnim uspjesima, pozornost privlači i novom, vitkom figurom. Zato je prizor Sandre Perković u izazovnom bikiniju na društvenim mrežama izazvao pravu pomutnju

Otkako je u posljednje dvije godine počela intenzivno raditi na svom izgledu, promijenila prehranu i istesala liniju, Sandra Perković ne prolazi nezamijećeno. Sada osim zbog sportskih uspjeha, atletičarka dobiva komplimente i zbog senzacionalnog izgleda.

Tako je u zadnje vrijeme češće vidjeti u mini haljinicama, uskim trapericama i ostalim trendi, ali izazovnim izdanjima.

Sandra Perković Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Ono čime je svoje obožavatelje posebno razveselila su golišave fotografije u bikiniju. Iako je ljeto odavno završilo, Sandra se putem Instagrama prisjeća lijepih uspomena.

Objavila je fotografiju s nedavnog godišnjeg odmora, kada je uživala ploveći brodom. Pozirala je u minijaturnom bijelom bikiniju, a u prvom planu bila je njezina stražnjica.

‘Prezgodno izgledaš’, ‘The guza’, ‘Savršena’, ‘Stvarno sam imao pogrešno mišljenje o tebi, nisam imao loše nego samo pogrešno! Pa ti si više nego sexy’, ‘Nema dalje’, poručili su joj neki od followera na društvenim mrežama.