MALA CRNA HALJINA

Samo jednom fotografijom iz Pariza Sandra Perković zapalila društvene mreže

22.09.2018 u 20:36

Bionic
Reading

Nakon mnogobrojnih natjecanja, došlo je vrijeme i za kratak odmor, za Sandru Perković u jedan od njezinih omiljenih gradova - Pariz. Kako se provodi tamo dala je naslutiti fotografijama i snimaka iz glavnog francuskog grada, a za onu na kojoj pozira na ulicama Pariza u maloj crnoj haljini, dobila je samo komplimente

S prijateljicom Elom Bokavšek i sestrama Aleksandrom i Snježanom Dojčinović, naša najbolja atletičarka, aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Sandra Perković uputila se na više nego zasluženi odmor. Destinacija - romantični Pariz, u kojem su djevojke već boravile prije godinu dana.

A da zaista uživaju, što u dobroj hrani, vinu i šetnjama, vidljivo je i na Instagram Storyju naše atletičarke. Ipak, najviše je pozornosti privukla njezina posljednja objava, ona na kojoj pozira na pariškim ulicama odjevena u malu crnu haljinu.

Riječ je o mini haljini s potpisom Balmaina s poprilično dubokim dekolteom, kakav na Sandri i nismo navikli vidjeti, te sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama hrvatskog dizajna Ledenko. Među mnogobrojnim komplimentima prikrio se i onaj da joj 'Pariz zaista dobro stoji', sa čime će se svi složiti.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL