TULUM ZA PAMĆENJE

Sandra Perković proslavila okrugli 30. rođendan: 'Možda više nisam klinka, ali dijete u meni i dalje se igra'

21.06.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka, Sandra Perković, proslavila je svoj okrugli 30. rođendan. U krugu bliskih ljudi, u zagrebačkom kafiću Swanky Monkey Garden Sandra je slavila do sitnih sati, a potom se svima zahvalila na odličnom tulumu putem društvenih mreža i poručila kako se i dalje osjeća kao razigrano dijete

Odjevena u mini haljinu cvjetnog uzorka, spuštenih rukava, koju je uskladila s bijelim sandalama na petu i voluminoznim valovima u kosi, Sandra Perković je u subotu u centru Zagreba s prijateljima slavila do sitnih sati, a trenutak je ovjekovječila fotografijom na kojoj drži balone u obliku brojeva 3 i 0.

'Lete, lete godine, a tek je 30-ta. Možda više nisam 'klinka', ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih 'sitnica'! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima!', napisala je atletičarka uz fotografiju na kojoj pozira s balonima.

Vesela ekipa je uživala u glazbi i pokojoj čašici više, a da su se svi odlično proveli potvrdila je i Sandra koja će ovu rođendansku proslavu zasigurno još dugo pamtiti.

'Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile!! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti!! Voli Vas vaša Sandra', dodala je Sandra u svojoj objavi na Facebooku i Instagramu.

Čestitkama su se pridružili i brojni poznati, uključujući Antoniju Blaće, Ivu Radić, Ivanu Marić, Maju Šuput, Paolu Valić Bekić, Bojanu Gregorić Vejzović i Antoniju Mandić.