intimnI trenutak

Fotografije koje najbolje opisuju njihovu ljubav koja traje dug niz godina: Sandra Perković u rijetkom izljevu nježnosti

25.05.2020 u 09:02

Bionic
Reading

Naša naša najbolja hrvatska atletičarka gotovo nikad ne objavljuje fotografije s partnerom i dugogodišnjim trenerom Edisom Elkasevićem. Da je njezina ljubav jaka pokazala je sportašica još za Valentinovo, a u koroni je očito, još više ojačala

'Moja ljubav. Samo ljubav. Tim. Prijatelji. Zauvijek mladi. Obiteljsko vrijeme', napisala je Proslavljena hrvatska atletičarka i bacačica kugle u nedjelju pokraj fotografije na kojoj ljubi Edisa. Par je za vikend pobjegao iz Zagreba i iskoristio vrijeme za zajednički izlet na Plitvičkim jezerima.

Sandra Perković zadnji put je Edisu Elkaseviću posvetila objavu za Valentinovo kada mu je posvetila romantičnu objavu. 'Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima', napisala je tada pored slike na kojoj se ljube.

Podsjetimo, Sandra je bivšeg bacača kugle Edisa upoznala 2012. godine. Nakon što je 2013. godine prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis je preuzeo ulogu trenera. Proteklih godina šuškalo se o njihovom prekidu i pomirenju, a sportašica je to demantirala, izjavivši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli fotografirati. No, najnovija fotografija pokazuje kako ljubav i dalje cvate.

'Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira', svojevremeno je izjavila za IN Magazin Nove TV.