KRATI DANE U IZOLACIJI

Sandra Perković se bacila na uređenje vrta, a nakon mukotrpnog posla uslijedila je zaslužena nagrada

08.04.2020 u 22:20

Bionic
Reading

Dane u izolaciji Sandra Perković je odlučila kratiti slušanjem dobre glazbe, treniranjem i sadnjom novih sadnica u svome dvorištu. Naša najuspješnija atletičarka zasukala je rukave te se baš kao i brojni Hrvati u ovo vrijeme izolacije bacila na sređivanje vrta. Sunčan dan bio je kao stvoren za sadnju novih biljaka kojima je Sandra odlučila osvježiti svoj dom i dvorište

Odjevena u crne sportske tajice i majicu na kratke rukave s natpisom legendarne serije 'Prijatelji' Sandra Perković se dala u sadnju. Na svom Instagram profilu atletičarka se pohvalila dobro odrađenim poslom. U tegle je zasadila cvijeće i veliki limun na koji je posebno ponosna.

Na vrlo domišljat i pristupačan način hrvatska rekorderka u bacanju diska posadila je i brojno začinsko bilje koje će tijekom cijele godine moći koristiti u kuhinji. Ružmarin, menta, kadulja i timijan samo su neki od začina koje je Sandra zasadila u iskorištene staklenke od hrane.

A nakon dobro odrađenog posla, sportašica se odlučila nagraditi domaćom rakijom. Na terasi, okružena plodovima svog rada, Sandra je uživala na suncu u čašici slatkog alkoholnog pića, a potom sve biljke uslikala i podijelila sa svojim fanovima.

Iako su sportska natjecanja odgođena, sportašica svakodnevno trenira na svom balkonu u Zagrebu, no nedavno je priznala kako joj najteže pada to što ne može posjetiti svoju majku.

'Sad sam u baznom dijelu priprema, kad su kondicija i izdržljivost važniji od snage, pa sve uspijevam uskladiti. Nisam jedna od onih koji šetaju po Jarunu, zagovaram ostanak kod kuće. Osoba sam od socijalnog kontakta, no često putujem pa sam navikla komunicirati putem društvenih mreža. Najviše mi smeta što sam u Zagrebu, ali zbog samoizolacije ne mogu posjetiti majku u Dubravi', požalila se Sandra.