UGODNO S KORISNIM

Domišljata Sandra Perković novim je izazovom smirila srditu Antoniju Blaće

21.03.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Rijetki su ti trenuci u životu kad prestane biti važno koliko je tko postigao u životu i koliko je netko slavan, a trenutno zbijeni u svoja četiri zida većina nas divi se nekim novim herojima koji se bore s oku nevidljivim neprijateljima

U iščekivanju povratka normalnog života zvijezde na čekanju nastoje pomoći ljudima da lakše prebrode ovu krizu, pa je namali broj glazbenika koji priređuju online koncerte uživo iz svoga doma.

Na novonastalu situaciju, očekivano, ne reagiramo svi jednako, pa tako ni slavne osobe. Iako im je cilj zajednički - iskoristiti svoju popularnost u borbi protiv zajedničkog neprijatelja - metode su im različite.

Na društvenim mrežama u sklopu akcije 'Ostani doma', poznate osobe već danima pozivaju ljude na razum te da se drže preporuka Stožera za borbu protiv koronavirusa.

Ima među njima i onih koji ne mogu sakriti srdžbu prema neodgovornim pojedincima, ali i onih koji spremno uskaču u ulogu 'generala poslije bitke' i s lakoćom neimanja nikakve odgovornosti pišu što su i kako oni na kojima je najveći teret trebali učiniti da do ovoga ne dođe.

Srećom, s motivacijom i korisnim savjetima javljaju se i oni poznati koji u krizi znaju pokazati svoju veličinu. Jedna od takvih je i Sandra Perković.

Naša proslavljena bacačica diska spojila je ugodno s korisnim i osmislila kućni trening nakon kojega i vaš dom može zablistati.

'Mislim, jako mi je zanimljivo biti doma. Sutra imam kružni trening – prozori, wc, spavavća soba. A nedjelja je dan za odmor', najavila je u petak putem Instagram storiesa Sandra.

Već u 7 sati i 28 minuta Sandra je pokazala što je potrebno za današnji trening i dala svima zainteresiranima jasne upute.

Sve što vam treba za današnji trening. Tri puta desna noga po ljestvama, tri puta lijeva noga po ljestvama. Ponovite dva puta.

Jedva sat i pol vremena kasnije Sandra je završila s današnjim kružnim treningom koji se pokazao izazovnijim nego što je mislila pa se pratiteljima ispričala što zbog zahtjevnosti treninga nije uspjela snimiti i video.

Iako u sportu kojim se bavi nije presudna brzina, Sandra se u subotu pokazala bržom i od svoje perilice rublja pa je čekajući je da završi s pranjem zavjesa poručila svojim pratiteljima 'Meni nije dosasno. Ostani doma' i izazvala voditeljicu Antoniju Blaće da slijedi njezin primjer.

Popularnu voditeljicu su vijesti o nesavjesnim građanima koji krše samoizolaciju izbacile iz takta pa nije više birala riječi kojima bi pozvala ljude da ostanu doma, a Sandrin se izazov pokazao kao pun pogodak.

'Dosta sam vikala danas. Sad prozori!', poručila je Blaće i prihvatila izazov.