presretna je

Sandra Bagarić otkrila zašto se kod nje feštalo proteklog vikenda: 'Srce mi je ogromno'

25.05.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Operna pjevačica i glumica kazališta Komedija i njezin suprug Darko Domitrović nakon 22. godine braka vole se kao prvih dana veze. Tijekom braka dobili su dvoje djece, sinove Lovru i Marka koji je proslavio 20. rođendan

Neosporno lijepa i talentirana Sandra Bagarić definitivno je tip žene koja će uvijek ostaviti dojam gdje god se pojavi a tako je i s njezinim objavama na društvenim mrežama. Tijekom vikenda je na Facebooku s velikim uzbuđenjem i emocijama objavila fotografije s obiteljske proslave. 'Sine Marko, sretan ti 20. rođendan. Srce mi je ogromno', ponosno je poručila Sandra Bagarić.

Sine Marko sretan ti 20 rodendan🎂🎂🎂🎂. Srce mi je ogromno ❤️

Komplimenti kako su joj sinovi porasli i izrasli u zgodne dečke te čestitke Marku za rođendan pljuštale su sa svih strana. 'Mama je napravila ručak za prste polizat', otkrila je u komentarima naša operna diva.

Podsjetimo, Sandra i Darko Domitrović će uskoro proslaviti 23. godišnjicu braka, a većinu kriza su riješili razgovorom. Upoznali su se i zaljubili čim je ona upisala Muzičku akademiju i doselila u Zagreb. Pijanist Domitrović je tamo radio kao viši korepetitor na Odjelu solo pjevanja. Sandra je rekla da je nikad u ničemu nije sputavao.

'Ja sam svoju djecu vodila na sve svoje puteve pa se, eto, nadam da su na pravom putu. Ne mislim da je danas ni teže ni lakše biti roditelj, djecu treba voljeti, slušati, razgovarati, ohrabrivati, poticati, lagano usmjeravati, vjerovati im, ne sputavati ih svojim strahovima i dopustiti da hrabro istražuju svijet znajući da ste vi uvijek tu za njih, izjavila je ranije za tportal.