ZBOGOM PLAVUŠI

Sandra Bagarić se prošli mjesec pohvalila sjajnom novom frizurom, a sada se odlučila na nešto za što ne bi svaka žena imala hrabrosti

18.01.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Naša proslavljena operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić u posljednje vrijeme često se u javnosti pojavljivala s crnom bob perikom koju je koristila u ulozi Grofice Marice, a koja joj se toliko svidjela da se odlučila na drastičan korak - od plavojke postala je brineta

Sandra Bagarić nema mira. Još prošle godine u lipnju osvježila je svoju inače tamnu kosu i postala plavuša. Operetna diva smijala se tada i rekla da si izgleda kao 'izblajhana Njemica'. Prošlog pak mjeseca u javnosti se pojavila sa sjajnom novom frizurom, no sada se odlučila na nešto drastičniji korak.

'Zbogom plavuši', stoji između ostalog u objavi operne dive na Facebooku, a sasvim očekivano njeni sljedbenici i prijatelji reagirali su s oduševljenjem.

Prije koji dan naša najpoznatija hrvatska operetna pjevačica i glumica kazališta Komedija sa svojim suprugom Darkom Domitrovićem i sinovima Lovrom i Markom otputovala je na odmor u Sarajevo.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić