ŽENSTVENA I ZANOSNA

Izgleda poput princeze: Sandra Bagarić u raskošnom izdanju

24.01.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Gdjegod se pojavila s nevjerojatnom lakoćom plijeni pažnju svojim dotjeranim, elegantnim i ženstvenim modnim stilom dostojnim jedne operne dive. Slavna ljepotica zna kako odabrati idealnu odjevnu kombinaciju bilo da je riječ o svakodnevnim varijantama ili pojavljivanjima na javnim događanja i svojim nastupima

Sandra je svojim fanovima pokazala kako je izgledala na svom zadnjem nastupu u Kijevu. Zablistala je u bijeloj, raskošnoj haljini s bogatim volanima od tila s naglašenim dekolteom u kojoj je izgledala kao princeza. Njeni pratitelji dali su joj do znanja da su oduševljeni kako izgleda.

Premda je prošle godine obilježila 25 godina karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, na njenom izgledu se to ne vidi, a pogotovo nakon najnovije promjene frizure koja ju je 'pomladila'. Jedna je od onih žena koje kao da su otkrile recept protiv starenja. U svojoj 45. godini stasom može konkurirati znatno mlađim kolegicama sa estrade i operne glazbene scene.

'Sretna, zadovoljna i voljena žena uvijek će biti primijećena, a ljepota je ionako u oku promatrača', izjavila je ranije Sandra Bagarić za tportal.