mnogi joj zavide

Sandra Bagarić uživa u svojoj morskoj oazi gdje dane provodi u najdražem društvu

07.05.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Tjednima unazad operna pjevačica i glumica zagrebačkog kazališta Komedija provodi daleko od Zagreba. U svojoj morskoj oazi bere cvijeće, čita knjige, druži se s prijateljima ili uživa u kavama na suncu, a društvo joj pravi njezin životni partner, suprug Darko Domitrović

Sandra Bagarić i njezin voljeni muškarac guštaju u sunčanim danima i ne kriju svoje pozitivno raspoloženje. Da im more itekako godi, govore i fotografije koje zvijezda mjuzikla i opereta kazališta Komedija objavljuje posljednjih dana na svom Facebooku profilu.

Prije nekoliko dana Sandra je pokazala da se dobro zabavlja. 'Kako je lijepo druziti se, smijati i radost života podjeliti s prijateljima', napisala je pored fotografija, a ranije je pokazala da istinski uživa.

Sandra je početkom travnja proslavila 46. rođendan.

'Hvala Bogu na dobroj ambalaži, ali nikad mi izgled nije bio glavni adut. Danas više ulažem u tjelesnu kondiciju, kvalitetu života, slobodnog vremena, prehrambenih namirnica. Ljepota i zdravlje dolaze iznutra te pazim što unosim u sebe vizualno, slušno, rješavam se ružnih misli. Nekada sam rasipala energiju, danas je ipak znam racionalizirati', izjavila je ranije za tportal.