RAZBJESNILA GA ZABRANA

Sad se zna zašto je princ Harry zadnji stigao u Balmoral, ali i zašto Meghan nije putovala s njim

23.09.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Trenutak kada su svi članovi kraljevske obitelji doznali kako je kraljici loše, nakon čega su svi krenuli prema njezinom škotskom imanju, itekako će zapamtiti princ Harry, jer mu je tada rečeno da u Balmoral mora doći sam, bez Meghan Markle

Zbog činjenice da mu je otac zabranio da se Meghan Markle pridruži ožalošćenoj kraljevskoj obitelji u Balmoralu na dan kraljičine smrti, princa Harryja je toliko razbjesnila da se s ocem, novim kraljem Charlesom III posvađao i potom odbio večerati s njim i s bratom, princom Williamom..

Naime, želja vojvode od Sussexa bila je da mu se u Balmoralu pridruži i supruga, kako bi se i ona mogla oprostiti od kraljice. Tog 8. rujna svi su članovi kraljevske obitelji pojurili prema škotskom imanju, no onda je, navodno, britanski kralj nazvao svog mlađeg sina i rekao mu kako nije prikladno da bivša glumica bude tamo s njima.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Otac i sin tada su zapodjenuli svađu, a Harry nije želio odustati te je pokušavajući uvjeriti svog oca da ipak dopusti da Meghan pođe s njim u Balmoral, propustio let, kojim su princ William te stričevi, prinčevi Andrew i Edward, odletjeli u Škotsku, ali i priliku da se oprosti s voljenom bakom.

Harry je bio toliko bijesan zbog te zabrane za Meghan da je, nakon što je propustio let i stigao drugim letom, odbio večerati s ocem, bratom i maćehom, kraljicom suprugom Camillom. Umjesto toga, odabrao je večerati s vojvodom od Yorka, princom Andrewom, te grofom i groficom od Wessexa, odnosno princom Edwardom i Sophie. Rano ujutro spakirao je svoje stvari i redovnim letom otputovao za London.