ŠTO SE ČEKA?

Ryan Reynolds nabacio šalu na račun Taylor Swift i svoje djece

15.05.2024 u 18:35

Bionic
Reading

Tijekom svog gostovanja u showu Today, glumca Ryana Reynoldsa voditeljice su upitale kada on i Blake Lively misle otkriti ime svog četvrtog djeteta, dobacivši pri tome čekaju li ponovno da ga otkrije Taylor Swift u nekoj svojoj novoj pjesmi

Voditeljice Hoda Kotb i Savannah Guthrie nisu se ustručavale u emisiji uživo upitati holivudskog glumca Ryana Reynoldsa kada on i njegova supruga Blake Lively namjeravaju otkriti ime svog četvrtog djeteta.

Budući da je svojedobno upravo njihova dobra prijateljica Taylor Swift u pjesmi otkrila imena njihove djece, voditeljice je zanimalo čekaju li to ponovno?

'Jedini način da ovo privuče više pažnje je da nam otkriješ ime četvrtog djeteta, što znam da nećeš, no Taylor Swift bi ga mogla ubaciti u tekst pjesme', rekla je Savannah Guthrie prilikom čega je izraz lica slavnog glumca bio pomalo zatečen, no ubrzo je uzvratio:

'Uvijek čekamo Taylor da nam kaže kako nam se zove dijete i samo ću vam reći - ovoga puta još uvijek čekamo. Ona je plodna spisateljica - mislim, što mi radimo ovdje? A ne mogu reći da je lijena.'

  • +2
Blake Lively Izvor: Ostale fotografije / Autor: MIKE COPPOLA / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA, Canva

Podsjetimo, Blake Lively i Ryan Reynolds četvrto su dijete dobili početkom 2023. godine i još uvijek nisu otkrili ime. Imena James (9), Inez (7) i Betty (4), kako se zovu njihove kćeri, poslužila su kao inspiracija za pjesme Taylor Swift, te ih je ona uvrstila u tekst pjesme 'Betty', dok je glas najstarije James korišten u pjesmi 'Gorgeous' iz 2017. godine, koja se nalazi na albumu 'Reputation'.