sporna fotka

Sad i ona fotošopira fotke: Blake Lively našalila se na račun Kate Middleton

16.03.2024 u 12:11

Bionic
Reading

Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds poznati po su po šalama i zadirkivanjima na društvenim mrežama. A ovog puta glumica se ašalila se sa situacijom Kate Middleton i obrađene fotografije kako bi reklamirala svoj brend pića Betty Buzz

Čini se da je skandala britanske kraljevske obitelji koji već danima puni medijske stupce poslužio kao dobra inspiracija. Naime, 36-godišnja glumica Blake Lively, koja je 2021. godine osnovala tvrtku za pjenušave pića različitih okusa, iskoristila društvene medije kako bi najavila četiri nova okusa svojih pića Betty Buzz i Betty Booze, koja se lansiraju u svibnju.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Za objavu na Instagramu Blake se našalila na račun Kate Middleton i skandala s obiteljskom fotografijom objavljenom povodom Majčinog dana.

Tako je na svom profilu objavila očigledno loše fotošopiranu fotografiju i uz nju napisala: 'Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti novu fotografiju koju sam upravo danas snimila kako bih najavila naša četiri nova pića. Sad znate zašto sam bila nestala.'

Opis je pratio niz fotografija. Na prvoj fotografiji, Blake se na stolcu opušta uz bazen, nasmiješena i u ruci drži jedan od najnovijih okusa koji će biti dodan njenom brendu pića. Međutim, čini se da fotografija uključuje nekoliko grešaka u Photoshopu. Za početak, njezina desna ruka ima nenormalno veliki palac, a prsten je iskrivljen preko nekoliko prstiju. Stolica na kojoj sjedi prkosi zakonima fizike, a iznad nje s neba pada i veliki limun.

Balakeina kampanja inspirirana je kontroverzom nastalom oko Kateine obiteljske fotografije objavljene 10. ožujka na službenom Instagram profilu kako bi proslavila Majčin dan u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ono što je trebao biti simpatični obiteljski portret pretvorilo se u pravi skandal. Mnogi su ubrzo uočili nepravilnosti na fotografiji koju su kasnije iz ponude povukle i vodeće svjetske foto agencije. A vješti promatrači pronašli su najmanje 16 pogrešaka u uređivanju koje su dokazale da je slika fotošopirana.