12 godina i četvero djece

Zlatno pravilo Blake Lively i Ryana Reynoldsa, zbog kojeg je njihov brak i uspio

27.02.2024 u 17:54

Bionic
Reading

Blake Lively otkrila je jednostavno 'pravilo' kojeg se ona i Ryan Reynolds odlučno pridržavaju kako bi održali svoj brak čvrstim i nakon više od 12 godina zajedničkog života

Blake Lively otkrila je jedno pravilo koje ona i njezin suprug Ryan Reynolds uvijek slijede kako bi održali iskru u braku. Naime, 36-godišnja Blake i 47-godišnji glumac u filmu Deadpool, imaju četvero zajedničke djece te su u braku 12 godina, a iako su oboje poznati i slavni, jasno su dali do znanja da neće dopustiti da sjaj i glamur koji dolazi sa životom u filmskoj industriji utječu na njihov ljubavni život.

Unatoč pretrpanim rasporedima tipičnim za holivudske zvijezde, slavini par je rekao da nikada ne dogovaraju poslove u isto vrijeme, dodajući da upravo to čini njihov brak jačim. Blake je istaknula da su ona i Ryan to pravilo da uvijek daju prioritet svom privatnom životu još prije više od deset godina, na početku svoje veze, i od tada ne odustaju od tog pravila.

U razgovoru sa svojom kolegicom iz 'Čarobnih hlača', Amber Tamblyn u emisiji Further Ado, zvijezda 'Tračerice' objasnila je da, iako je posao iznimno važan za nju i njenog muža, oni nikada neće dopustiti da se on ispriječi između njih.

'Kada smo Ryan i ja bili zajedno, postavili smo pravilo da ne radimo u isto vrijeme kako bismo uvijek mogli dati prioritet našem privatnom životu,' rekla je Blake.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Glumica je objasnila da je ponekad njoj i Ryanu bilo teško držati se tog pravila - pogotovo na početku veze kada je Blake neprestano snimala. 'Navikla sam naporno raditi i ići i ići i ići i ići i ne stati. Pogotovo uz to što je Tračerica bila šest godina dio mog života, a ponekad smo snimali po tri epizode odjednom', dodala je.

Blake i Ryan često se javno zadirkuju, a istovremeno dijele svoje tajne dugotrajne ljubavi. Godine 2019., u razgovoru za People, Ryan je dodatno pojasnio njihovo pravilo. 'Blake i ja ne snimamo filmove u isto vrijeme. Ako ona snima film na Tajlandu, a ja snimam film u Vancouveru, nikad se ne bismo vidjeli. Djelujemo kao cjelina i to nam jako dobro funkcionira. Djeca ostaju s nama, obitelj ostaje na okupu, a tu je dom. Dakle, ako smo u Španjolskoj, Utahu ili New Yorku, sve dok smo zajedno, kod kuće smo.'

A davanje prioriteta ljubavnom životu čini se uspješnim za ovaj par koji ima četvero djece i svoj dom nazivaju 'zoološkim vrtom'. Ryan - koji je prethodno bio u braku sa Scarlett Johansson od 2008. do 2011. - otkrio je da je cijela obitelj 'sjajno' nakon što su dočekali svoje četvrto dijete i našalio se da je cijela kuća 'zoološki vrt', ali je priznao da on i njegova supruga ne bi imali četvero djece da ne vole biti roditelji. 'Gledajte, ne bismo ovo radili četiri puta da nam se ne sviđa. Jako smo uzbuđeni. Svima je super,' rekao je tada.

BLAKE I RYAN

Nakon 11 godina braka i četvero djece i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju