NA UDARU JAVNOSTI

Blake Lively 'potresena' zbog svoje šale na račun Kate Middleton

23.03.2024 u 22:44

Bionic
Reading

Zbog objave na društvenim mrežama u kojoj je ismijala princezu od Walesa, zvijezda serije 'Gossip Girl' javno se ispričala

Nakon što je princeza od Walesa u petak objavila da se liječi od raka, američka glumica Blake Lively odlučila se javno ispričati zbog svoje šale na račun obrađene fotografije Kate Middleton s djecom, objavljene na Majčin dan.

'Sigurna sam da danas nikoga nije briga, no imam potrebu ovo reći. Napravila sam glupu objavu oko ludnice sa Photoshopom i ta me objava danas užasava. Žao mi je. Uvijek šaljem ljubav i dobre želje svima', napisala je na Instagramu.

  • +3
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Javna isprika zvijezde serije 'Gossip Girl' stigla je u trenutku kada se brojne zvijezde iz šoubiznisa i influenceri suočavaju kritikama javnosti na račun šala stvorenih na račun princeze od Walesa, prije nego što je otkrila svoju dijagnozu.

Među njima je bila i slavna reality zvijezda Kim Kardashian, koja je na Instagramu napisala kako se nalazi 'na putu da pronađe Kate', pet dana prije nego što je britanska miljenica objavila potresan video.

TV voditelj Stephen Colbert također se nalazi na udaru javnosti zbog šala na račun Kate i Williama. Korisnici Instagrama preplavili su njegov Instagram profil komentarima poput 'Bravo što ismijavaš ženu oboljelu od raka', 'sram te bilo' i 'maltretirao si ženu oboljelu od raka'.