BRAČNA IDILA

Romantika Rakitićevih: '12 je godina od onog prvog poljupca koji nas je zauvijek spojio'

25.08.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Nogometaš i bivši reprezentativac i njegova supruga jedan su od zvjezdanih parova koji stalno vole pokazivati svoju ljubav i hvaliti se bračnom idilom. Ovih dana su proslavili važnu obljetnicu

Ivan Rakitić i Raquel Mauri romantičnom večerom u restoranu, držeći se za ruke obilježili su 12 godina ljubavi. Naime, tada su se prvi puta poljubili. Andalužanka je naravno, na Instagramu pokazala djelić njihovog slavlja uz prigodnu poruku.

'Prošlo je 12 godina od prvog poljupca koji nas je ujedinio zauvijek. Volim te živote moj. Sretna godišnjica' napisala je Raquel, a dobili su čestitke sa svih strana svijeta i komplimente 'koliko su prekrasan par'.

Fatalni susret u kafiću u Sevilli, kad je Rakitić potpisao svoj prvi ugovor za tamošnji klub, rezultirao je brakom u kojem su dobili dvije djevojčice, Altheu i Adaru. Kad nije na treninzima, utakmicama ili putovanjima, nogometaš je nerazdvojan od supruge djece i pasa koje smatra članovima obitelji.

  • +7
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ja za sebe volim reći da nisam tipična nogometna zvijezda. Mene ne zanima glamur, ni najmanje, ja živim za svoju suprugu i djecu, za svoju obitelj. To je to', poručio je svojedobno za Novi list.