u hit sandalama

Još ga obara s nogu: Ivana Rakitića lijepa Raquel oduševila je ovom fotografijom

11.08.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Raquel Mauri pozirala je na plaži u elegantnoj narančastoj haljini sa šljokicama i Birkenstock sandalama koje potvrđuju status nezaobilazne obuće ovog ljeta

Ivan Rakitić nikad nije skrivao potpunu opčinjenost svojom partnericom Raquel Mauri s kojom redovito objavljuje romantične fotografije i posvete na društvenim mrežama.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Bivši hrvatski reprezentativac ovoga je puta izrazio svoju ljubav kroz kompliment ispod Raqueline fotografije, kojim je jasno dao do znanja da ga i dalje u potpunosti obara s nogu.

'Guapaaaaa ❤️❤️❤️❤️', napisao je Rakitić, što opće poznato znači - ljepotica.

Na fotografiji kojom je oduševila supruga, kao i brojne pratitelje, prelijepa Španjolka pozira na plaži u glamuroznoj dugačkoj haljini koja je istaknula njenu zavidnu liniju i ženstvene obline.

Riječ je o otmjenom komadu maksi kroja, u efektnoj narančastoj boji, začinjenom šljokicama i obogaćenom Louis Vuitton prozirnom torbicom.

  • +7
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čitav stajling zaokružila je jednim od najvećih trendova ovog ljeta - Birkenstock sandalama s crnim remenčićima, dokazavši da je riječ o komadu kojem je uistinu teško odoljeti.